Freud nu este pentru oricine, OMFG.Il voi ajuta eu,sper sa nu te superi.
Probabil visul tau este o dorinta refulata, asadar, nu stim daca este un vis cu sens sau fara sens, inteligibil sau nu. Poate este un avertisment, o teama ca nu esti suficient de pregatit pentru vreun examen ce urmeaza sa il sustii.
Visele sunt pentru oameni care cred in Horoscop si altele . Nu e vorba de vis este vorba ca iti place Fotbalul chiar daca nu crezi tu.Si al 2 lea e ca ai ambitie sa dai mai departe dar pentru asta trebuie sa pui mana pe carte nene
Citeşte "INTERPRETAREA VISELOR" de Sigmund Freud. Nu e ceea ce crezi tu, e un studiu făcut pe vise proprii în care se dovedeşte că cele ma importante chestii ce s-au petrecut în starea de veghe de dinaintea visului apar în vis sub o formă sau alta. Sunt 3 categorii de vise, dar asta te las să descoperi singur. Îţi vei putea analiza şi "interpreta" singur visele.
Freud nu este pentru oricine, OMFG.Il voi ajuta eu,sper sa nu te superi.
Probabil visul tau este o dorinta refulata, asadar, nu stim daca este un vis cu sens sau fara sens, inteligibil sau nu. Poate este un avertisment, o teama ca nu esti suficient de pregatit pentru vreun examen ce urmeaza sa il sustii.