anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o conversatie cu un prieten despre OZNuri. Voi ce credeti despre OZNuri? Dar despre extraterestirii?

10 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cu siguranta exista si alte forme de viata pe marte sau poate si alte planete, dar inca nu a ajuns nimeni sa le descopere.In viitor poate cine stie...

| Musique a răspuns:

Ozn-urile sunt obiecte zburătoare neidentificate.Nu înțeleg de ce se confundă cu navele spațiale sau chestii de genul.
Clar există și alte forme de viață, universul e infinit (cel mai probabil) și așa cum pe Terra există oameni, așa ar putea și pe alte planete, îndepărtate, necunoscute și neexplorate de locuitorii terrei, să existe ființe.
Baftă!

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
OZN sunt navele extratereştrilor. Da. Există OZN-uri şi extratereştri.
Pe curând!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Eu nu cred in OZN.-uri, in schimb CRED in Dumnezeu!
Te pup!

| TashaUhm a răspuns:

Ce ai baut`? x_O

| RandyMarsh a răspuns:

Salut! Ar trebui sa fii chiar idiot sa crezi ca suntem singuri in univers.
Din atatea galaxii este imposibil sa nu fie alte forme de viata.

| vali4789 a răspuns:

Nu exista asa ceva.Parerea mea

| enonimox a răspuns:

cred in OZN

| stefi26 a răspuns:

Parerea mea este ca daca universul este infinit clar exista sa alte forme de viata pentru ca daca nu universul ar fi marginit de ceva

| Bogdan_David_1992_MPyJ a răspuns:

Nu ai de unde stii... In fond probabilitatea de a fi si de a nu fi forme de viata in Univers e de 50 - 50. Trebuie sa intelegeti ca Universul e un loc plin de pericole : SuperNove, Asteroizi, Coliziuni de Galaxii, planete, roiuri de galaxii, gauri negre etc. Asa ca probabilitatea de a fi singuri in Univers nu e chiar asa e mica