Eu una l-as lasa in urma ce a fost a fost. Poti sa iti gaseti ceva mult mai bun oricum a fost prea nesimtit si te-a umilit prea mult cand iti facea rau nu-l interesa de parca tu nu ai suflet.Mai bine cauta-ti pe altcineva si incearca sa o iei de la 0 ca oricum ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust si dupa cate ti-a facut meriti sa iti gasesti fericirea alaturi de altcineva, orice ar face el acum nu o sa poata sa te multumeasca pentru cate ai indurat din partea lui i-ai dat cate sanse a avut nevoie acum D-zeu cu mila daca ii faceai u asa pleca fara sa priveasca in urma lui Bafta
Sincera sa fiu acel baiat nu te merita, stiu ca e greu dar noi ca femei nu trebuie sa ne umilim in fata barbatilor.Ridica capul si ai sa vezi ca ai sa gasesti un baiat pentru sufletelul tau.Lasa-l pe ala in pace si-a batut joc de tine a stat cu tine numai din interes, cum vine vorba aia da-mi tu bani ca sa o scot pe alta, nici nu trebuia sa-ti zica pentru ce ii trebuiau banii aia, cu tampenia asta trebuia sa-ti dai deja seama ce persoana e si ca nu merita 2 bani.Acum faci cum crezi dar nu te gandi ca el va fi alesul vietii tale, nu-l lasa sa-si bata joc de sentimentele tale deschide ochii si vezi ca in lumea asta sunt mii si mii de baieti buni, frumosi si care stiu sa respecte 100%o fata, nu te miloji la el, continua viata ca e frumoasa numai langa cel pe care te merita.Mult succes.
Eu nu as mai fi cu el pentru ca se vede ca s`a intors la tine doar pentru ca l-a lasat aia.