anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o relatie de 4 ani, ne-am inteles foarte bine 2 ani jumate, dupa care au inceput certuri, despartiri si tot asa...pana am decis sa punem punct (mai mult eu) fiindca nu se mai putea continua. Ne-am despartit certandu-ne urat, ne-am aruncat vorbe grele si jigniri, din nou mai mult eu, DAR PE DREPT! Eu am inceput sa vorbesc cu altul, el cu alta pana inclusiv in prezent! Ce vroiam sa va intreb, de fapt sa va dati o parere, oare ma uraste? El asa ii spune actualei ca daca ma vede pe strada ma calca cu masina big grin Eu nu il cred in stare de asa ceva, pentru ca mi-a zis de f multe ori ca locul meu in inima lui acolo o sa ramana mereu, ca am fost ceva deosebit pentru el, ba chiar avea ganduri de casatorie cu mine de f multe ori! E capabil asa brusc sa poti uri pe cineva, pe care l-ai iubit nespus candva? Sau sunt doar vorbe?

2 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Asta cu calcatul cu masina e iesita rau din comun, e replica din filme. Vorbeste asa ca sa para "jmeker"in fata actualei. Daca l-ai simtit in timpul relatiei ca te iubeste cu adevarat locul tau ramane acolo pastrat bine.tongue

| PisicMic19 a răspuns:

Vorbeste gura fara el.