| rodyana_6729 a întrebat:

Am avut o relatie de 5 ani in care am visat mereu la momentul in care ne vom casatori.Tot ce mai lipsea era plecarea lui in misiune in afganistan pentru a ne aseza la casa noastra. Dar acest vis s-a spulberat intr-o zi cand mi-a spus ca nu ma mai iubeste si ar fi mai bine sa ne despartim. Dupa 2 luni s-a intors mi-a spus ca a fost un prost, ca m-a iubit mereu si m-a implorat sa il iert iar eu l-am cu toate ca in timpul cat am fost despartiti am aflat ca m-a inselat cat a fost cu mine si in aceste 2 lunu isi facuse si alta relatie.Cum se spune ca orice minune dureaza doar o zi asa a fost si in cazul meu, ne-am impacat si s-a razgandit din nou pe motiv ca se simte pre vinovat si s-a intors la EA.Am suferit enorm si incva mai sufar.Ieri a plecat in Afganistan...Cu 2 zile inainte m-a sunat sa-mi spuna ca pleaca iar ieri m-a sunat din nou si am vorbit pana cand a urcat in avion a zis ca mi vorbim pe mess cand este posibil. Mi-a spus sa imi refac viata pentru ca nu se merita sa mai fim impreuna dupa tot ce a facut si ca atunci cand se va intoarce isi doreste sa isi intemeieze o familie cu cea cu care este acum, ea fiind colega cu el si urmeaza sa plece si ea acolo intr-o saptamana unde cu siguranta se vor intalni...Eu il iubesc si nu pot sa il uit si l-as ierta din nou numai ca nu stiu daca mai exista vreo sansa sa fim impreuna. Voi ce credeti? De ce cu mine in 5 ani nu si-a dorit sa isi intemeieze o familie si cu ea in cateva luni da? Credeti ca mai simte ceva pentru mine odata ce m-a sunat si am vorbit pana in ultimul moment si mi-a zis ca mai pastram legatura? Orice sfat si parere din partea voastra sunt binevenite.

5 răspunsuri:
| larousee a răspuns:

Imi pare rau sa citesc asta. oamenii sunt foarte schimbat-ori. eu zic sa incerci sa fi mai puternica, mai orgolioasa, treptat sa incerci sa il uiti. incearca sa iti imaginezi un viitor cu altcineva si pe parcurs sa ajungi sa faci lucrul asta, pentru ca la urma urmei e vb de fericirea ta. si chiar daca ti-ar cere sa va impacati eu zic sa treci peste asta pentru ca deja e bataie de joc. incearca sa te motivezi. imi pare sincer rau

| BRG a răspuns:

Sărut mîna deci în primul rînd acest om (dacă poate fi numit aşa)şi-a bătut joc de dvs, este un individ fără pic de ruşine, adică după ce că sînte-ţi împreună de 5 ani, în care a-ţi visat clipa căsătoriei, şi poate şi faptul că într-o zi veţi devenii mamă tot acest vis nu poate devenii realitate, e clar el şi a bătut joc de dvs, el trebuia să ţină la relaţia pe care a avut-o timp de 5 ani cu dvs, nu trebuia să se refugieze în braţele altei femei, a fost trădare din partea lui, adică cu dvs timp de 5 ani a stat şi la bine şi la rău, e ciudat faptul că aşa dintrodată a vrut să pună capăt unei relaţii, dar dvs chiar crede-ţi că a plecat în misiune în Afganistan, s-au vă minte şi el cine ştie cu cîte femei umblă şi î-şi bate joc de dvs. Dvs o cunoaşte-ţi pe acea colegă al lui? Ştiţi că chiar sînt împreună? Ştiu că e uşor de zis greu de făcut dar trebuie neaparat să-l daţi uitării pe acest nenorocit, care va distrus viaţa, nu merită aşa un om să plînge-ţi după el, este un mare gunoi. Vă doresc multă sănătate şi multă putere de a trece peste această pasă proastă. Sărut mînsa şi ave-ţi grijă de dvs. Cristi.

| matraguna1 a răspuns:

Daca intr-adevar te mai vroia, nu ar mai fi facut astfel de lucruri. Cand un barbat vrea o femeie, se vede si se simte. Tu deja ai simtit ca il pierzi/l-ai pierdut. Desi vrei sa negi lucrul asta, instinctul ti-a spus deja ca s-a terminat. Nu trebuie sa tragi de o relatie doar de "frica" ca vei ramane singura sau cu gandul "ce ma fac fara el". Gandeste-te ca nici un om nu e indispensabil. Poti gasi alte lucruri frumoase intr-un om total diferit. Sunt momente cand trebuie sa stii sa termini un capitol si sa incepi altul. Putere ai. Timpul vindeca totul, viata merge inainte.

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Asa sunt oamenii. Inima ne-o fura exact cel care nu are nevoie de ea.
Eu te sfatuiesc sa incerci sa-l uiti. sad E greu, dar nu imposibil.
Cred ca a ales-o pe ea pentru ca ea ii este mai aproape. Dupa cum ai spus ca urmeaza sa plece si ea. sad Lasa, scumpa, vei mai intalni si alti baieti. Nu se opreste la el lumea.
Pup. Ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm sincer toti ati sarit pe bietu om! e trist ce s-a intamplat intr-adevar... dar vatzi pus intrebarea? poate nu numa el e de vina? poate s-a saturat omu de una alta?