| Serghhyu a întrebat:

Am avut ocazia sa cunosc o dra extrem de atrăgătoare, care emana personalitate de vreo 20 și ceva de ani. Totuși,după ce am discutat mai mult,mi-am dat seama că nu a trecut prin etapele unui om cu minima cultura,adică pur și simplu era proastă de-a binelea frate insa era conștientă de frumusețea ei.Mi-a mărturisit că de când era clasa a noua iese practic la suc cu băieții iar acum procedează la fel,doar cat am lucrat cu ea a schimbat cativa bărbați (mai în vârstă,ce-i drept), care o copleseau cu flori și atenții.Parca am simțit eu o jenă,in sensul că fata asta pur și simplu nu știe să scrie,adică nu chestii avansate,cratima aproape că nu o folosește niciodată,e groaznic,plus că nici cu vorbitul nu sta bine,e oribil. Nu va pare rau când vedeți o persoana frumoasa insa proastă intelectual care este irecuperabilă? Ea așa îi manevrează pe acei domni așa că o duce mintea la altele insa e păcat. Plus că am observat că îi cam mirosea gura, adică o totală lipsă de cultura umana, am rămas așa cu un gust amar. Și la cate prostii îmi scria pe WhatsApp, fara noimă. Oare nu i-o fi rușine să nu aibă un minim de cultura? Eu i-am zis, ea crede că am glumit

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"o dra extrem de atrăgătoare...conștientă de frumusețea ei...nu i-o fi rușine să nu aibă un minim de cultura?"

la ce i-ar ajuta?