| meedanyy a întrebat:

Am avut pe un scaun cateva bluze (vreo 4 bluze si o pereche de pantaloni gramada, nu erau aranjate, erau mototolite.) si azi cand m.am apucat sa le stang o bluza era sa zis putin lipita am dezlipito si am gasit un vierme acolo. Ma apucat toate mancarimile. de la ce se fac viermi >aia?:p
Scum am tendinta sa arunc bluza aia pe care am gasit viermele ala.
Si sa nu uit. Dupa ce am bagat partea unde a fost viermele sub dusu de apa a ramas o chestie alba gen: panza.

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

rolling on the floor) Mi-a stat banana in gat cand ti-am vazut intrebarea rolling on the floor

| floripufi a răspuns:

Nu-i nimic grav o sa se ia pata cu dero sigur dero scoate toate petele au daca nu cauti lenor e trebuie sa se ia.

| ingerasmotat a răspuns:

Ooo pai e foarte simplu te duci la farmacie si ceri niste pastile contra viermilor... sau poate pentru oxiuri laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai soro linistita a cazut o omida pe tine ceva acum nu face si tu un capat de tara. Bagi toate rufele la spalat si gata ce atita bataie de cap.Eu am plecat de la bunici cu soaricele in buzunar si era iarna si cind bag mina in palton sa cad jos ala o rupe de fuga pe zapada tu ce ai fi vrut sa arunc paltonul.De atunci pisicile nu mai primesc tainul de mincare intreg si soaricii au disparut.

| Adriana_Barancea_1982 a răspuns:

Azi i-s-a intamplat cuiva din familie acelasi lucru. Nu stiu ce sa cred...am cautat pe google si doamne fereste ce scrie acolo. Sper ca a căzut de pe undeva de afara