Stai putin, cand am vazut numele tau, credeam ca cineva a intrat pe idul meu si a pus o intrebare de pe el
Daca actualul tau il crede pe fostul si nu pe tine, nu are rost sa stai cu el. Zii asta si lui.
Apropo, mai fa-ti inca odata testul, unele s-ar putea sa fie gresite.
bafta
Mai ia-ti 2 teste de sarcina de la firme diferite si fa-le... asa de hobby. Si daca actualul tau prieten il crede pe fostul tau prieten... explica-i ca-i un dobitoc si n-are rost sa va pierdeti timpul amandoi. Ce varsta ai totusi?
Sincer, eu cred ca ai vrut sa faci utin spectacol, fiindca mi se pare anormal sa-i spui ca e posibil sa fii insarcinata fara sa-ti faci un test de sarcina. Daca lucrurile ar sta asa cum le spui tu, faceai testul de sarcina si ii spuneai numai daca e cazul. Altfel, eu cred ca ai vrut doar sa-i atragi atentia, exact cum crede si el.
Da mno... dar eu nu am vreut sa ii zic i'a zis o prietena de-a mea fara sa stiu... acum totul s-a rezolvat...doar k ei sunt prieteni fostul si Actululsi fostul e f gelos p actualul pentru ca el a fost tinut la mine doar k mi-am batut joc de el.am facut o prostie recunosc