| Maria1211 a întrebat:

Am avut un vis în aceasta noapte care pot spune ca m-a agitat putin.
În vis patisem ceva, eram rănită, și încercăm sa ma fac bine dar cineva încerca să îmi facă rău și eram urmărită de acea "persoana", pe care nu o văzusem, era ca un fel de duh, cum sa spun. Îmi amintesc mai bine finalul cand eu eram în pat pe laptop și ma uitam la niște chestii aflate pe un stick, legate de ce se întâmplă de la acest om gen, și nu controlam eu laptop ul, mai era o mana lângă mine care folosea mouse-ul, și după ce am vizualizat un filmulet s-a deschis o alta pagina neagra în care se putea scrie un mesaj și am așteptat ceva, am luat acea mana de mana, și peste ceva timp s-a tastat acolo un mesaj, pe care nu mi-l mai amintesc, apoi a apărut o cruce și tot vedeam crucea și eram speriata și apoi crucea a devenit mai sângeroasă gen și m-am trezit, aveam poziție de mort, în ceea ce privește mâinile în special și simțeam ca încă țin acea mana de mana.
Cam asta a fost visul, ma gândesc ca poziția mea a influențat visul, ca cam asa ma culcasem cu mâinile pe piept.

Dar de ce credeți ca am avut un asemenea vis și care ar fi interpretarea.

2 răspunsuri:
| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Cred ca este o influenta a filmelor la care te uiti.

| Lioana a răspuns:

Cred că rănile tale și duhul care vrea să-ți facă rău reprezintă răutatea oamenilor și /sau Satana.
Laptopul pe care nu-l poți controla indică că pe el intri in contact cu lucruri cu care nu vrei sa ai de-a face. Mesajul care se scrie singur poate indica că pierzi controlul situației.
Crucea poate simboliza moarte sau sacrificiu, dar fiind însângerată poate însemna si jertfa lui Isus.
Aceasta nu e o interpretare, e doar o părere. Urmărește în viața ta sensul viselor tale. Eu obișnuiam să le scriu într-un caiet iar mai târziu le reciteam și comparam visele cu realitatea încercând să le înțeleg însemnătatea.