| hândel a întrebat:

Am calcat un caine care mi-a sarit in fata. Am ciupit frana vrand sa ma opresc, dar in acelasi timp m-am uitat si in oglinda retrovizoare si am vazut masina din spate care era la o distanta mica de mine. Puteam sa evit sa-l calc, dar atunci as fi fost lovit din spate. A fost o reactie independenta de mine, creierul a preluat comanda fara sa "ma-ntrebe". Am calcat un caine, si eu iubesc cainii. Sunt nervos pe taica'miu care m-a enervat tot drumul, pe boul din spate care se tinea de curul meu, pe mine, sunt nervos pe caine. Acum voi ramane si cu acea fractiune de secunda in care se oprise in fata masinii uitandu-se cu ochi de parca implorau sa nu-l calc, voi ramane si cu o imagine ca asta, de parca nu am atatea intiparite-n minte. Chiar nu mai am chef de nimic.Scuze pentru. postarea mea cretina, vroiam doar sa spun cuiva ca-mi pare rau, sper sa se fi stins repede si fara suferinta.

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stiu cum te simti. Am patit-o si eu, in primul an din care am inceput sa conduc. Daca te linisteste, sa stii ca e foarte greu sa eviti un caine, pentru ca, atunci cand se simte amenintat, devine haotic; e imposibil sa anticipi in ce directie se va duce. Si alta chestie, observata de mine in 29 de ani de condus masina: uneori, cainele lovit ramane un pic in mijlocul drumului, dupa care se ridica si pleaca. Poate numai l-ai ologit. Si acum, inca ceva: ai mare grija sa nu calci un caine, mai ales cand ai viteza mare. Cainele (ca si porcul) este dur si te poti rasturna. Actioneaza ca un bolovan peste care dai cu 80-90 KM/ora.
Acum, linisteste-te, ca n-ai ce sa faci. Pana la urma, a functionat instinctul tau de conservare. A fost un concurs de imprejurari pe care nu l-ai putut controla. Bine ca nu a fost un om.

23 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cainele a murit?worried
Dar gandeste`te... a fost vina luilaughingce cauta in mijlocul strazii? El nu stie ca se trece pe la trecerea de pietoni?waiting
Stai calmoh go on

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu te mai invinovati, asa a fost sa fie, ai facut cum ai crezut ca e mai bine. Daca puneai frana, desteptul din spate intra in tine, tot in caine ajungeai.
@nebundupatine, roaga-te sa nu fii pus niciodata in situatia asta...

| hândel explică:

Nu este vorba de partea materiala, am asigurare, dar la 80 km/h, si la nici 3 m cred, distanta intre mine si cel din urma, mai ales ca cei de pe bancheta din spate n-aveau centura pusa, nu stiu ce ar fi iesit daca as fi franat brusc. Iubesc cainii si nu i-as rani pentru. amuzament. Mereu vad caini morti pe sosele si injur soferii care-i calca, acum sunt unul din ei si merit pe deplin sa fiu injurat la randul meu. Multumesc tuturor pentru cuvintele voastre, sunt surprins cat de mult m-au ajutat, m-am mai descarcat putin.

| PauLa.M a răspuns:

Stii? asta e singurul motiv pentru care eu nici nu vreau sa ma urc la volanul unei masini, cu toate ca iubesc masinile din toate punctele de vedere si mai ales cele puternice. Dar parca mai mult iubesc cateii.care saracutii nu au nici o vina in momentul in care sunt zdrobiti de cei putinii 200 de cai ai unei "bestii".
Si mai aud fel de fel de prosti... "ee cainele... da-l in colo.stii cat e un spoiler?" cand aud asta innebunesc straight face
stai linistit.nu e primul catel calcat. dar gandeste te ca tie macar iti pare rau...altii se gandesc."bine ca nu am ramas cu o gaura in buzunar"

| PauLa.M a răspuns:

@sorin. il incurajezi de minune!

| M.madallina a răspuns:

Ai avut curaj sa iti ceri scuze.nu toata lumea isi cere scuze din suflet(asa cum ai facut tu)dupa ce face o greseala.nu trebuie sa te simti vinovat!

| soseta ucigasa a răspuns:

Masina a patit ceva?

| soseta ucigasa a răspuns:

Chill decat sa faci 2 masini de "control" si cine stie poate sa ranesti si din cei aflati in ele, mai bine calci cainele. Parerea mea e ca ai luat decizia corecta.

| scarllet a răspuns:

Sti ceva...gandeste-te ca asa a fost sa fie si ca nu puteai face nimic... a trebuit sa alegi, si ai facut ce era mai bine. Nu a fost vina ta...>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Soarta puiule, soarta. dar ca sofer stii ca nu e treaba ta ce face ala din spate? puteai evita accidentul franand.ala din spate trebuia sa respecte distanta regulamentara, si sa franeze la randul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad Mi s-a facut pielea de gaina la citirea postului tau. Sunt sigura ca si eu as fi facut acelasi lucru in locul tau (si nu numai eu, si altii) si sunt si femeie, iubesc cainii. Te sustin, sunt si eu nervoasa pe cei care stau in curul masinii mele in trafic (si mai sunt si incepatoare), sunt nervoasa pe mama mea care cateodata nu intelege ce e aia sa fii sofer (ca nu are permis), sunt nervoasa pe cei care traverseaza ca idiotii fara sa se asigure, sunt nervoasa pe cei care nu ne-au facut locuri de parcare dar ne ridica masinile, sunt nervoasa pe cei care nu iau animalele de pe strada.
Nu o sa uiti repede, poate niciodata ca ai calcat animalutul dar trebuie sa te gandesti ca putea fi mai rau, o ciocnire in lant etc. Trebuie sa te multumesti cu gandul ca tu ai facut tot ce sa putut si ca putea fi mai rau. Eu am facut un mic accident din cauza unui idiot, nu am patit nimic dar am ramas cu frica si incerc sa trec peste. Uita acest eveniment, timpul te va ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti fie rusine, te-ai gandit la partea financiara si ai facut o crima, diferenta dintre tine si matasareanu care a spart o banca pentru bani e 0...ati gandit amandoi la fel.
Adio phbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=JL98jIAk_3o&feature=related e ca si cand ai fi omorat un om, priveste cat de mult se protejeaza cainii intre ei... dupa ce le-am invadat teritoriul mai plangem ca nu au pe unde sa stea si sunt macelariti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohh! pentru. cele cateva secunde in care ti-am citit relatarea mi s-a facut pielea ca de gaina si mi s-a urcat sangele-n cap; mi-am revenit insa si te sfatuiesc sa o faci si tu; sunt printre cei care inteleg f.bine cat a putut sa te tulbure nefericitul incident; dealtfel sunt si eu cond. auto; parerea mea este ca, de vreme ce manevra ta -instinctiva sau chiar partial rationala- a fost neintentionata, nu trebuie sa iei in seama comentariile celor care incearca sa puna gaz pe foc aducandu-ti acuze suplimentare; fii rational, incearca sa nu-ti mai rememorezi "scena" iar daca simti nevoia si e posibil renunta pentru. 2-3 zile sa mai conduci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@PauLa. M vrei sa-l iau in brate? straight face
Pe o parte e funny, asa ne mai consolam intre noi oamenii cand kilarim un reprezentant al altei specii...si ursii grizli au momente de tandrete dar nu se consoleaza dupa ce omoara un turist rolling on the floor
Ce departe am ajuns, din pestera unde locuiam acum cateva mii de ani nici macar un milimetru nu am parcurs laughing
hai pahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai mai descarcat sau a inceput sa te doara in cot? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vrut sa regrete altceva-ca a postat intamplarea asta. Multi se gandesc ce face cainele ala in strada si mai ales ca acum se lasa frig noaptea, sunt niste animale rezistente si nu cred ca o fi mort rolling eyes
@constantaproca e inevitabil ceea ce zici tu acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca ai conduce un tren si iti sare un obstacol in fata. Nu ai ce sa faci, nimic nu poate opri trenul intr-o fractiune de secunda, "nici macar Dumnezeu" zicea profu de fizica. Atunci nu esti tu vinovat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie azi acelasi lucru. era noapte, cainele era negru, circulam cu ~ 70km/h si l-am lovit din plin. L-am vazut cu o secunda inainte de impact, am apucat sa franez dar insuficient cat sa opresc masina intr-un timp atat de scurt. Sunt foarte atent cand conduc dar ghinionul lui a fost ca era bezna (ca pe toate drumurile din RO) iar cainele negru. pacat si socant in acelasi timp, imi amintesc totusi ca era inmarmurit si se uita spre masina inainte de impact, ca si cum ar fi stiut ce urma sa se intample. a urmat lovitura, s-a simtit o smucitura si o vibratie de 2 secunde pe rotile din spate. atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.am calcat si eu azi un caine.inca sunt socat de ce s-a intamplat. Pur si simplu nu am avut timp sa ma gandesc sa franez...tocmai intrasem in oras si intr-o portiune neiluminata am vazut cum vine din stanga o coada de caine.Era atat de aproape, nici nu cred ca m-a vazut, deoarece nu alerga.mergea normal. l-am luat fix pe centru fara sa pot macar sa franez. S-a intamplat totul atat de repede desi aveam doar 50km/h.Imi pare foarte rau pentru ca iubesc cainii si la fel ca si tine, am simtit nevoia sa scriu undeva ce gandesc. sper sa nu se fi chinuit.am oprit si m-am dus la el, din cate am vazut, nu mai misca.imi pare rau :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi am calcat o pisica :-( Conduceam foarte incet, pisica a sarit in fata masinii si nu am avut timp sa mai pun frana. Ma doare inima de suparare. Am oprit masina si am vazut-o zvarcolindu-se de durere si apoi a murit :-( Nu ma pot gandi la nimic altceva.Am plans in hohote doua ore:-(

| robertdulcerau a răspuns:

Sa ma *** pe gura voastra de oameni nesimtiti omorati cainii si mie mi-a murit calcata

| Daniel_Racnea_1986 a răspuns:

Da si eu am calcat un caine de dimineata l-am vazut ca se tot duce spre strada s-a intors inapoi il alergau niste caini dupa care mia sarit in fata masini si la o distanta de 2 metri aveam cam 40 km la ora si n-am mai apucat sa franez ca aveam un camion in spate plin cu gresie si faianta si l-am luat din plin sub roti, imi pare rau da asta este si asa sunt prea multi caini