Ca sa treci peste stresul asta, care a devenit obsesie, ti-as sugera sa nu mai porti (deloc) pantaloni stramti, ci numai largi si vei scapa de obsesia ruperii lor.
Buna Maria,
In randurile ce vor urma sa le scriu,ia in evidenta ce precizez, anume : acordati timp in a verifica toata garderoba daca fiecare vestimentatie este murdara si necesita spalare,dai la spalat, verifica daca din vestimentatie, unele articole de imbracamaninte,incaltaminte,lenjerie intima necesita a fii cusute,nu e nici o problema daca le cosi, parintii si bunicii asa faceau la vremea lor,apoi ce nu se mai merita cusut si sunt deteriorati la propriu ii poti arunca s-au sa faci carpe pentru uz personal,sters praful,lucrat la masina si asa mai departe. Daca ai pus in ordine aceste lucruri mentionate,si te ingrijesti in permanenta sa fie totul curat si nu esti lenesa si delasatoare, va aparea increderea de sine si nu vei mai da curs acestor mici neplaceri ale vietii,anume TEAMA. Infrunto si aia e. Daca esti genul care cum vii de undeva,iei hainele si le bagi in dulap, fie ca sunt putin murdare, atunci iti meriti soarta. Sa auzim numai de bine si sper ca ti-am fost de folos. Acorda atentie la tot ce te inconjoara si fii tipicara, cum te formezi, asa te ai, baietii urasc fetele dezordonate, imputine si care se neglijeaza.
Și dacă de exemplu la sport ne pune sa facem exerciții care necesita aplecari sau gimnastica și mi se rup pantalonii fără sa știu, adică nu e neapărat ce ai spus tu mai sus, eu ii verific mereu dar dacă pe drum mi se agata sau orice altceva fără ca eu sa îmi dau seama? Mie de asta mi-e frica, nu de altceva.
La sport iahtul un echipament mai elastic. Sunt unele materiale pe care nu ai cum sa le rupi nici dacă vrei.