| StefaniaDelia a întrebat:

Am căutat pe net ce mi s-a întâmplat in dimineața aceasta și era o fata care zicea ca a auzit un fluierat care se repeta de foarte multe ori, dar nu-și schimba deloc tonul, fluieratul pe care l-am auzit in jur de ora 4 semăna ca o mașina de înghețată, dar intr-un fluierat, am văzut ca oamenii ii spuneau ca poate fi mobila sau șoarecii pentru ca era la cămin,dar la mine s-a întâmplat in camera mea. Si odata ce depășeai pragul cu un degetel,nu se mai auzea nimic,absolut nimic, norocul meu e ca s-a nimerit sa înceapă sa se auda când prietenele mele dormeau la mine, iar ai mei veniseră de la o nunta, după 10 minute după primele sunete pe care le-am auzit m-am dus la mama și a auzit fix la fel,de dimineața mi-a spus ca poate era mobila dau chestii d-astea,iar tata a zis nici sa auda ca eu cred in "fantome",nu, nu cred, cred in Dumnezeu, dar ceva de bine nu era.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă e real și n a fost o simpla coincidență, cred ca au fost niște duhuri care încercau sa va sperie, nu știu, nu mi pot da cu părerea dacă nu cunosc