Nu. daca primul spune o tampenie si al doilea raspunde corect? Cui ii dai fundita?
Nu. Fundita primeste cel mai folositor raspuns, dar dupa ce primeste fundita trece pe primul loc la raspunsuri.
Stii care e faza... pui o intrebare apoi este nevoie sa dai un raspuns castigator(ei bine ce faci daca nici un raspuns nu te multumeste? dai cui crezi e e cel mai bun! dar nu in toate cazurile! eu la toate intrebarile am incercat sa raspund corect, sa ajut si am decat 5 fundite(asta inseamna ca totusi rasp mele nu au fost asa bune precum credeam eu) asta ma face sa cred ca uneori mai bine nu rasp! dar ce conteaza funditele astea! off eu am avut intrebari la care as fi vrut sa dau 3 -4 fundite si mi-era greu sa aleg un castigator! o zi faina tuturor!
Şi ce se întâmplă dacă tu ai o problemă într-adevăr gravă, pui o întrebare şi primul care răspunde spune "îmi pare rău dar nu ştiu"? Am văzut astfel de răspunsuri date doar de dragul punctelor...
E corect sa primeasca fundita cel care merita. Nu ii inteleg pe cei care se grabesc sa acorde fundita. Eu am rabdare si astept sa primesc mai multe raspunsuri. De multe ori se intampla ca nu primul raspuns sa fie si cel mai bun.
Nu, e corect ca cel care a raspuns cel mai sincer si folositor sa priemeasca fundita
Din punctul meu de vedere, nu cred ca e corect - primul raspuns nu trebuie sa fie intotdeauna cel mai bun! Pana la urma este o "dezbatere", in care se expun niste pareri si se alege cea mai buna varianta. Numai bine, Costi.
Mariuusss întreabă: