| Lary a întrebat:

Am citit pe internet ca varsatorii si racii nu se inteleg.Sunt cazuri in care se si inteleg? Ma refer la o relatiebig grin

9 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Nu crede in zodiac! Nu este o chestie universal valabila! Eu sunt rac sotia mea e gemeni si ne intelegem si ne iubim foarte mult. Zodiacul nu ne dadea mari sanse.

| dudu_4306 a răspuns:

Astrologia e o prostie.big grin

| danutza a răspuns:

Nu te increde in zodiac doar 10% sa zicem ca este adevarat...asa ca incercarea moarte nare... orice relatzie e posibila numai sa vrei :X

Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai crede in asa cevawinking
Eu sunt cu un sagetator acum happy [el este pe 9 dec. eu pe 17 dec ]
Ne intelegem ft bine...:X mai sunt momente in care ne suparam dar acest lucru se va schibawinking
Dupa cum zice horoscopul doi sagetatori pot fi ft buni amici dar nu si un cuplu.
xoxo
by zui

| Secretkkk a răspuns:

Eu cred in zodiac si e drept, eu sunt rac fostul prieten a fost varsator si nu ne intelegeam prea bine, varsatori sunt iubitori de libertate, greu se hotarasc sa faca ceva, vor sa aiba propria decizie, sa nu fie controlati de cineva iar dagostea partenerului sa nu il deranjeze, ii place mai mult companile, decit serile in doi. Pe cind racul vrea mereu sa il cuprinda cu dragostea sa, si este jignit de ignoranta varsatorului. Varsatorul isi acunde sentimentele cit de mult nu l-ar durea, si ii place sa isi faca partenera mereu geloasa, iar racul e gelos repede se supara este jignit de orice vorba, si el isi arat sentimentele nu le ascunde.

| Cryssy a răspuns:

Eu cred ca se inteleg...

| bluerose a răspuns:

Eu sunt varsatoare si fostul meu prieten este rac. Cat timp am fost impreuna ne-am inteles foarte bine, am fost compatibili din toate punctele de vedere (fizic, intelectual) dar...
Eu cred ca este o prejudecata ca persoanele din anumite zodii nu se inteleg.

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Eu sunt varsator si prietena mea cea mai buna e rac...si ne intelegem ff bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dabig grin...eu am o iubita in zodia varsator! Sunt de 1 an si 4 luni cu eahappy si ma inteleg foarte bine cu eahappybig grin