| britney a întrebat:

Am cumparat de la farmacie o cutie cu capsule pentru slabit Clemans Wellness, si scrie ca acest produs este identic cu cel fabricat de producator sub denumirea de Super Slim, fiind distribuit in EU sub licenta Clemanss. Am mai cumparat acum 2 luni acelasi produs dar scria pe cutie Super Slim si era scris totul in chinezeste. Vreau sa aflu daca acest produs este original sau contrafacut? Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| ioana_5498 a răspuns:

Eu am luat Pilula de slabit de la Arpfarm, nu cred ca sunt contrafacute, ca si alte medicamente, e posibil sa aiba mai multi producatori.
Ai zis ca ai mai luat, ce rezultate ai avut?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Numai medicul care ti-a recomandat acest preparat iti poate spune. In nici un caz sa nu iei pastile de slabit fara analize si indicatia medicului. Sunt extrem de periculoase, poti sa mori sau sa ramai nenorocita pe viata de la ele.

| nicky a răspuns:

Daca ai cumparat de la farmacie nu cred ca e contrafacut doar distribuitorul poate fi altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt sigur contrafacute si le-am folosit si eu. E o intreaga golanie cu ceea ce fac cei de la tv si de aceste Ministere sau ce porcarii or mai fi ele! Le-au scazut vanzarile drastic la altii care au tampenii pe piata si dau in cap acum la cei care aduc produse bune si ieftine. Pe acea cutie este scris ca pentru (scuze.), prosti, cine are voie si cine nu, sa le foloseasca! Daca nu te simti bine, lasa-le frate ca nu t-i le baga nimeni cu sila pe gat! Fiecare reactioneaza in felul sau, dar nu a patit nimeni nimic de la ele! A fost o idioata care nici macar nu a vrut sa fie filmata pe fata, care a spus ca a busit-o sangele pe nara stanga! Desteapta nu stie ca daca e sa te buseasca sangele, si cu cheaguri chiar..., vine pe amandoua narile! Cine stie ce pumn in bot a luat de la barbat si a dat vina pe capsule! Ba fratilor, daca ar durea prostia..., ar fi multi in coma! eladoina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.de o saptamana am inceput sa iau si eu aceste pastile. sunt aceleasi pastile super slim doar producatorul difera.eu le-am ales pe cele de la clemanss si pana acum e totul ok.am dat 3 kg jos, senzatia de foame a disparut complet, am avut atat de multa energie incat in doua zile am facut febra musculara de la atatea drumuri. am mancat de toate dar putin cat sa nu mi se faca rau. sete imi este incontinuu, iar noaptea ma trezesc foarte rar si adoarm greu la loc. parerea mea este ca aceste reactii difera de la organism la organism si daca nu ai nici o problema de sanatate merita sa incerci. multa bafta la slabit si sanatate!

| britney explică:

Pentru Ioana.Am mai luat aceste capsule acum 3 luni.In prima luna totul ok, am slabit 7 kg, in a 2 a luna doar 1 kg, in a 3 a luna am facut pauza.Acum vreau sa mai dau jos cateva kg, asa ca probez.Am avut 70 kg, acum am 62, trebuie sa ajung la 56. Sper ca voi reusi.Nu mi-a fost rau, pofta de mancare a scazut in prima luna, o sete teribila, consumam 2-3 l /zi apa.Am mancat de toate, dar putin.Nu fac reclama la produs, dar va spun sincer ca la mine a functionat.Fiecare decide pentru el.