| Mindfulness a întrebat:

Am cumpărat o sticla de Fanta la 0.5 de la o cofetărie și pe preț scris că e 6.5 RON și când am platit am achitat 7 lei! Ii spun fetei de ce am platit 7 lei in loc de 6.5 și tipa îmi spune că am platit 50 de bani sticla și de aia am dat 7 lei in loc de 6.5 cât scria pe eticheta din frigider! Mi-a dat țeapă sau ce se întâmplă? Pe sticla scrie : recicleaza-ma din nou!
Nu am văzut sa fie peste tot așa! M-a luat de oaie tipa aia?

Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu! Se plateste garantia daca e reciclabil ambalajul. Asa e si la Penny

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Pai mi-am luat de la unicarm Man apa plata la 2 litri sau doza de suc și nu am platit nimic în plus doar cat costa apa! De când e prostia asta cu 50 de bani sticla că mi-am mai luat suc la jumate și nu am platit cu 50 de bani sticla. Și de unde am luat îmi poate da înapoi cei 50 de bani sau doar in Kaufland? Da, scrie că e reciclabila! Pe toate sucurile scrie așa?laughing

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Pepsi, Coca-Cola, Fanta si cred ca si Mirinda/Sprite. E un magazin alimentar in piata si tot asa dai 50 bani in plus la Pepsi sau Cola. La apa nu, nu am patit sa platesc in plus sticla. Poti oriunde se aduna sticle reciclabile, asa stiu. Sunt aparate de alea cum au aratat la TV. Eu mereu am aruncat sticlele la gunoi, nu am avut timp sa imi recuperez banii. Nici nu stiu daca ma pricep la aparat, dar o sa ma uit de curiozitate candva tongue Nici doze de suc nu am vazut reciclabile

22 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Pai a avut dreptate fata. Tu ai platit pe langa pretul produsului, inca 50 de bani in plus pentru garantia plasticului. Acel semn SGR de reciclare care se afla pe bidon, costa 50 de bani. Iti poti recupera acei 50 de bani, daca duci sticla goala la orice centru de reciclare din supermarketuri.

| 1onurSimion a răspuns:

Păi dacă l-ai luat din frigider însemnă că l-ai luat la condiția rece adică mai preferabilă cum ai putea să bei o fanta mai bine rece sau caldă? Și uite așa ai dat un bănuț în plus pentru frigiderul comunitățilaughinglaughing)

| Mindfulness explică (pentru 1onurSimion):

laughing era să mă iau de fata sa fac bahaus
Era rece a trecut 10 minute și deja e cald sad

| 1onurSimion a răspuns (pentru Mindfulness):

Eu mași fi întors și laș fi pus înapoi în frigider și îi spunea la fată așa

-_- mă întorc în jumătate de oră ai grijă să nu bea nimeni din el este desfăcut mrrrrr și lăsam de o gumă turbo

Asta se întâmplă doar in visul meu ca idee rolling on the floor)) că în realitatea mă întorceam săi spun dacă are cola rece la jumatelaughing)

Nu trebuie sa fi timid trebuie sa îți spui punctul de vedere daca ești luat peste picior dar aici nu e cazul.

Frate era doar o glumă nu era ceva ce a-și fi făcut laughing)

N-ai cum sa mergi sa faci așa ceva Dați seama de unde găseam eu in momentul ăla gumă turbo laughing îmi loam bătaie cu tot cu guma turbo laughing)

Eu sunt mai... Nu sunt așa de chibzuit, când e sa atac pe cineva nu ma prea pot abține nu mă interesează că e băiat sau fată, doar cei în vârstă scăpa de furie, dar e bine sa fii civilizat când nimeni nu te deranjează. Aici cu sticla e prims data când mi se întâmplă, credeam că ia de fraier că o băgăm de unde a venit laughing

Nu face frate așa că intri pentru o fantalaughing) și nasol acolo ăia n-au fanta laughing

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 1onurSimion):

Pai cum ase? Spuneai ca nu bei sucuri si nu mananci dulciuri laughing

| 1onurSimion a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Păi chiar nu mănâncă și nu beau sucuri astăzi mi-am luat banane și iaurt eu nu mai beau cola de muuuuult nici nu mai știu când am băut cola cred ce era în Romania ultima oară când am ajuns aici în Austria nu am mai consumat niciun fel de suc

Apa rece tot în fridge este și cola tot în frigider este și fanta tot în fridger este laughing) doar nu le ține pe jos să țină parchetul de cald laughing)

Nu mănânc dulciuri frate serios. Poa să-ți confirme fratele meu da mai sus.

Că nu te mint toată ziua am mâncat doar 5 banane și 1 iaurt nu mai mănâncă mâncare de multă vreme nu mai pot sa mănâncă nimic de la Căldură poate o fi

Mai ales carnea sa nu mai vad unde muncesc eu ți-am zis sunt scârbit sa vad carne de animal... știu tot procesul lui...

big grin da știu cum e.

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu mai mănâncă dulciuri, chiar nu minte! Eu am mâncat toate viața și am cimitir in gura, lăsați dulciurile că nu sunt bune.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 1onurSimion):

Posibil de la caldura, si eu am avut o perioada anul trecut cred, de imi venea rau cand mancam. Dar mi-am revenit fara sa iau un tratament. Bananele ingrasa big grin si 5... eu mananc cate una, poate 2 maxim daca e moale si urmeaza sa se strice. E scumpa viata in Austria?

Păi așa și așa mulțumesc lui Dumnezeu că nu depind de nimeni Mulțumesc lui Dumnezeu că pot să-mi câștig existența prin munca mea și nu sunt la mâna nimănui pot să-mi achita chiria pot să-mi achita utilitățile curent Apa electric și pot să-mi asigur traiul pentru luna următoare la următorul salariul Mulțumesc lui Dumnezeu pot să-mi port de grijă cu un salariul pe lună fără să deranjez pe nimeni.

Păi sincer nu știam că îngrașă banalele da nici nu mai am de unde mai da jos munca mă lăsat cu oasele doar burtica nu mai am de cât am intrat în fabrica de carne...

Cred și eu că este de la căldură că na se face cald și nu mai poți mânca

| simplaexistenta a răspuns:

Mhm. Pai stii ca acum poti sa te duci la centrele astea sau la magazinele care detin stații de returnare a sticlelor..in fine, stii la ce ma refer. Iti dau mare teapa, ca tu platesti oricum garantia sticlei, chiar daca ei iti dau "banii inapoi pe sticla". Ce sa-i faci.