| Matache94 a întrebat:

Am cunoscut o fată la facultate care are prieten (din provincie), dar se poartă diferit cu mine față de ceilalți colegi, adica mă ia în brațe, mă pupă pe obraz, gât, frunte etc. Aceste lucruri se întâmplă în afară prezenței colegilor, iar în prezența lor mă evita oarecum, se poartă total diferit parcă e alt om. Ce aș putea să fac în situația asta și care e părerea voastră? Mi-e și frică să zic ceva ca se va lăsa ori cu țipete și certuri între colegi pentru ca ea este genul care țipă din orice la ei etc, sau nu va mai vorbi cu mine deloc dacă zic ceva nepotrivit. Ce să fac?

5 răspunsuri:
| hunea a răspuns:

Mai eu de aici inteleg ca ti s-a aprins calcaiele dupa ea, atunci fa si tu la fel raspunde-i la saruturi, restul vine de la sine. Daca se supara explica-i de ce ai facut asta si ce ai inteles tu prin gesturile ei.Bafta

| T0T a răspuns:

Vorbește mai mult cu ea, află dacă simte ceva pentru tine. Oricum nu înțeleg de ce îți e teamă să zici ceva, căci ce ai prezentat tu nu e un motiv atât de serios, deci fă-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ori ca ii ea mai dragastoasa ori are o pasiune pentru tine. ce ai putea sa faci e treaba ta. daca as fi baiat si mi-ar placea fata respectiva dar in acelasi timp as vrea ceva serios i-as spune adevarul. este doar parerea mea, mie una nu imi plac oamenii care isi bat joc. cand ai o relatie iti vezi de relatie iar daca nu mai simti nimic nu mai stai cu omul ala ca sa il ti pe loc aiurea. dar eu sunt mai de moda veche

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Esti un bun prieten pentru ea. Se poate sprijini pe tine cand nu sunt alti colegi sa vada. Urasca oamenii care sunt un tip de persoana cand sunt mai multi si alt tip de persoana cand suntem noi doi, in general le ocolesc.Se poate comporta mega-sweet cu tine sa te pupe,sa te ia in brate, sa-ti laude fizicul, ca pana la urma urmei tot in patul iubitului sfarseste.Fa-ti intentiile clare, daca intelege bine, daca nu sa fie sanatoasa

| idonthaveaname137 a răspuns:

Să iei atitudine şi să nu mai pui întrebări.