| LinaLina35 a întrebat:

Am cunoscut un baiat in parc care intensiv se uita la fundul meu, adica vizibil si fara retinere, apoi s-a apropiat si a cerut numarul de telefon. Poate avea intetii serioase astfel de baiat?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daaaa, vrea sa-ti șifoneze lenjeria de pe pat.
Cred ca a fost si provocat prin ținuta ta.
Asa că, ce ar fi de mirare.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru darrio2007):

Fiind iarna, nu putem suspecta ca fata era dezbracata happy

| darrio2007 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Dar nici prea imbracata.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, bineinteles ca nu poate avea intentii serioase, odata ce tu singura ai observat la unicul lui interes, curul tau.

| wildthing a răspuns:

Toti barbatii se uita, dar in mod normal o fac cu discretie.
Daca el spera sa pui botu' (cum se spune la mine in spatele blocului) pentru ca s-a uitat la fundul tau, da-ti si tu seama ce crede despre tine.winking
Faptul ca s-a uitat la modul ostentativ, da de inteles ca e golanas, ca nu te respecta si ca te priveste ca pe o femeie usoara.

| LisaJulie a răspuns:

Si i-ai dat cumva numarul de telefon?

| anenne a răspuns:

Parerea mea este ca nu mai ales in generatia de astazi unde numai fizicul conteaza. ai grija de tine si nu avea incredere prea mare sa nu ai regrete dupa, si ai grija la intențiile lui vezi ce îți da de înteles ca vrea.

| LinaLina35 explică:

Mentionez ca nu i-am dat numarul de telefon, daca pur si simplu zambea si se saluta da dar nu mi-a placut ca l-am prins de cateva ori se uita la fund cu o privire de aia prea increzator in sine, si eram si cu o prietena si se uita si la ea dar ma gandeam pur si simplu la alte pareri

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LinaLina35):

Se uita la fundul tau, deci clar nu avea intentii serioase.
Se uita si la prietena ta, trebuia sa-i spui sa-i ceara ei nr de tel.

Nici n-ai despre ce sa discuti cu asa crai.
Pana nu vine cu flori, nici nu merita sa te gandesti la el!