| George456 a întrebat:

Am curte comuna cu niște sălbatici,și acolo intr-o parte nu sunt lăsat sa intru, mi se îngrădește dreptu! La executor trebuie sa merg? Si pot cere daune? Acolo este dreptu meu!

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, executorul judecătoresc nu are voie să se atingă de ceea ce au ei acolo fără ca să aibă împuternicire de la el, de la judecător, indiferent de ceea ce amenință ei sau nu.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai întâi negociezi cu ei, să înțelegi ce vor de fapt de la tine prin comportamentul lor. Apoi dacă nu reușești cu vorba bună, îi dai în judecată. Apoi tribunalul, justiția îi va obliga să respecte dreptul tău.

| George456 explică (pentru sadrian46):

Pai avem actele, mai este nevoie de tribunal? Putem merge direct la executor

| sadrian46 a răspuns (pentru George456):

Nu, căci exexutorul nu poate face ce vrea el, căci dacă ar fi așa ar putea comite abuzuri. El este executor judecătoresc, el când execută ceea ce a decis judecătorul, el reprezintă ce a spus legea.

| Dismally a răspuns:

Pana la executor trebuie sa mergi la tribinal sa castigi procesul si pe urma te duci cu decizia la executor.

| George456 explică (pentru Dismally):

Am actele pe terenul unde stau ei, 35mp acolo este al meu nu a lor și au construit cocioabe, noi plătim taxele pe teren acolo, nu ei.Ne amenință ca ne omoară, putem merge direct la executor

| sadrian46 a răspuns (pentru George456):

Nu, executorul judecătoresc nu are voie să se atingă de ceea ce au ei acolo fără ca să aibă împuternicire de la el, de la judecător, indiferent de ceea ce amenință ei sau nu.