Ha si cine dracu va mai sapa porumbii si via? Sau cretinii aia NWO, care vor sa ramana si-au extirpat stomacul odata cu creierul?
Eu tind sa cred ca nu este adevaratpentru ca sunt o gramada de chestii care se bat cap in cap...Sa presupunem ca totusi ca ar fi asa, atunci daca stau sa ma gandesc mai bine acest lucru ar trebui sa fie secret nu?(''depopularea lumii''), dupa cum ii zice.pai cum ar fi putut o simpla jurnalista sa afle asta? cand pui la cale un astfel de plan, banuiesc ca acei oameni tin la confidentialitate si sunt instruiti sa nu divulge secretulnu e ca in filme de exemplu unde vedem agenti torturati care sufla cate un secret dupa ce li se rupe o mana, un picior etciar acea femeie nu doar i-si pierdea serviciul ci disparea de pe fata planetei daca ar fi adevarate cele spuse(imaginatia mea bogata) ...si ar mai fi o gramada de adaugat
Si adevarul e ca toate aceste boli care au aparut in ultimul timp sunt create de eidatorita experimentelor pe care le fac si scapa de sub control.
Eu as fi de parere ca vaccinarea nu trebuia introdusa decit impotriva unor virusi extrem de periculosi nu pentru toate prostiile cum ar fi fost o banala gripa sau in cazul femeilor acum.Parerea mea este ca trebuie lasat organismul sa lupte singur si nu ajutat pentru ca odata ce esti vaccinat virusii evoluiaza devenind din ce in ce mai puternici. De acea un microb de cea mai banala gripa in trecut face azi mii de victime...
Vaccinul posibil sa fie placebo, ser fiziologic (stiti cate miliarde de euro se scot de la sa o campanie?) de aceea a si aparut asa de repede pe piata, mai exista si o alta varianta, nanotehnologia, individul il poti urmari prin tehnologie avansata ce face unde se duce. Oricum acolo se va ajunge pentru, un guvern puternic este acela care poate impune populatiei ceea ce isi doreste, s-au cumparat arme de manipulare in masa asa ca nu vad de ce nu si nanotehnologie de urmarire, atentie, nu este SF, cititi sunt link-uri de informare.
In Statele unite prin ~60 tu fost multe persoane care spuneau ca au fost rapiti de extraterestrii, implantari, recoltari de ovule, pana la urma informatia a inceput sa rasufle si s-a aflat ca se faceau si se fac experiente pe cobai liberi (activitatea hormonala in conditii de stres a fost unul din teste, microcipurile erau introduse sub piele si urmarite de la distanta.
anonim_4396 întreabă: