| DanAlexaZisCHirurgu a întrebat:

Am dat de un răspuns la categoria beauty fashion,, Dar de ce ai vrea sa faci operatii? Arati binisor, adica nu esti vreo Kim Kardashian, dar in acelasi timp nu esti la fel ca restul fetelor din Romania(adica majoritatea, 70%sunt urate), tu esti deja in alta categorie.In categoria fetelor dragute, multumeste-te cu asta!. Procentajul ăla aruncat așa cu dusmanie mă face să cred că aici multi sunt frustrati. Cum sa îmi sterg acest cont?

4 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

La cum a fost formulat răspunsul, cred ca e primul om caruia i-am dat ignorare pe acest sitelaughing Stiu ce zici, majoritatea de aici sunt misogini, sexisti, frustrati sexual si tot asa. Se supara si daca le raspunzi la o intrebarelaughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Completeaza acest formular in care sa specifici ca doresti sa ti se stearga contul respectiv:
https://www.tpu.ro/contact

Bafta!

| Hammurabi a răspuns:

Păi ăsta e un site unde răspunzi unor întrebări (dacă știi) pentru a-i ajuta pe alții.
Sau pui o întrebare pentru a afla lucruri pe care tu nu le știi.
Răspunsurile le poți aprecia sau nu, cu calificativele puse la dispoziție. Asta e tot.
Nu trebuie să-ți placă dau displacă să iubești sau nu nici un utilizator (toți sunt anonimi).
Indiferent că e frustrat sau oricum altfel.

| AdeLeu a răspuns:

Foarte multi de aici sunt inca virgini pe la 30 de ani. Normal ca is frustrati. Daca le da una mesaj, se pi** pe ei