Nu inteleg ceva. De ce profesoara s-a enervat pentru ca i-ai cerut lucrarea? Poate pentru ca probabil ai avut un ton mai ridicat. Din ce mi-ai spus tu am inteles ca nu va da lucrarile la bio. Incearca sa vorbesti cu diriga, chiar daca la ia apararea unora ( prin aceeasi situatie trec si eu, sunt unele care au o gramada de fite si diriga tot cu ele tine ) pentru ca nu are ce sa iti zica de rau. Si colegii nu inteleg de ce sa te creada intr-un fel daca intrebi ceva legat de lucrarea care te priveste? Mai gandeste-te. Nu crezi ca diriga, cat de scorpie ar fi, trebuie sa iti spuna notele sau ce vrei tu sa afli?
Vb cu profa in particular, sau spune-le parintilor tai ce s-a intamplat si sa deiscute ei cu ea.
Azi am avut biologie si profa a trecut lucrarile. Mi-a zis ca am luat 8 si am tacut... nu am mai zis nimic pentru un coleg de-al meu tot asa a luat o nota mai mica si i-a cerut lucrarea si a comentat putin la profa [ pe buna dreptate, eu ii comentam mai mult] si profa i-a dat pe langa sasele de pe test inca un 4. In restul timplui e atat de draguta profa... si as zice ca are ceva cu mine dar eu sunt cuminte, nu deranjez ora si raspund cand ma intreaba ceva [ daca stiu, evident]. Ne-am inteles cu celalalt coleg sa ii zicem la diriga maine. o sa vedem ce face ea.
RAY întreabă: