Bună.
Toate întrebările, inclusiv răspunsurile trec printr-un filtru de verificare, modelare și aprobare.
De aceea se întârzie, sunt întrebări și răspunsuri ale căror conținuturi nu pot fi postate pe site (utilizarea cuvintelor indecente, expresii jignitoare, etc.).
Te poți adresa și direct Ralucăi, adminul site-ului la contact@tpu.ro.
Pa, pa.
Scrie-i adminului si, trimite-i mesajul de mai multe ori, altfel nu te ia in seama. Glumesc Depinde cu ce cuvinte ai formulat raspunsurile, evita vulgaritatile si vor fi aprobate. Nu spun ca ai jigni sau folosi cuvinte triviale, n-am de unde sa stiu, dar am vazut destule raspunsuri vulgare trimise. M-am uitat la raspunsurile tale si sunt bune, probabil o eroare a dus la ignorarea raspunsurilor tale. Cominica-i adminului. Bafta pOwer
Pentru ca e weekend si Raluca nu lucreaza decat de luni pana vineri. Mai intra din cand in cand si in timpul weekend-ului dar poate sunt multe raspunsuri in coada de asteptare, si nu a ajuns inca la ale tale Ai rabdare pana mine.
Numai bine, S h i n
Pentru ca e weekend si Raluca nu lucreaza decat de luni pana vineri. Mai intra din cand in cand si in timpul weekend-ului dar poate sunt multe raspunsuri in coada de asteptare, si nu a ajuns inca la ale tale Ai rabdare pana mine.
Numai bine, S h i n
Nu dar, nici nu are rost sa ne intrecem in speculatii! Asa ca da click sus de tot in dreapta, pe Contact, si scrie acolo!