| alinutza4a a întrebat:

Am dat pe TPU vreo 90 si ceva de raspunsuri si am primit doar vreo 8 fundite. chiar toate raspunsurile nu au fost bune? ce credeti

5 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Mai fetita, fundita o de cel caruia ii dai raspunsul! Totusi, tu esti fetita desteapta si nu fugi dupa fundite!

| Contrast a răspuns:

Nu inseamna ca daca nu ai primit fundite la toate raspunsurile, acestea nu sunt bune! Poate nu sunt la fel de bune pentru cel caruia ii sunt adresate pe cat le considera cel ce le da..., poate au fost altele si mai bune decat ale tale, sau pur si simplu poate raspunsurile tale au fost date dupa "premiere".
Dar sa nu uiti: Toti privesc acelasi lucru, si fiecare il vede diferit, deci ceea ce e bun pentru tine poate fi mai putin "bun" pentru altul, si nu in ultimul rand sunt oameni carora daca nu le spui ceea ce vor sau le-ar placea sa auda, e ca si cum nu le-ai fi spus nimic!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai un procentaj destul de bun. Nu inseamna ca raspunsurile nu au fost bune, uneori cel care a pus intrebarea da funda unui raspuns chiar mai prost decat altele, am vazut funde date la raspunsuri complet gresite si chiar la raspunsul "Nu stiu". Se mai poate ca la unele intrebari sa fi fost si raspunsuri care au placut mai mult celui care a pus intrebarea. Oricum funda nu este atat de importanta, asa ca nu-ti face probleme pentru cate funde ai si continua sa dai raspunsuri cat mai bune. Succes si numai bine!

| kiwii a răspuns:

Ai avut raspunsuri bune, dar cel care a postat intrebarea a considerat ca vrea sa ii ofere fundita altcuiva.Asta nu inseamna ca nu i-ai ajutatwinking
Mult succes in continuare.winking

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu că nu erau bune, dar cum ar fi să primim toţi fundiţă la un răspuns bun?
Nu te mai gândi la fundiţe, e o pierdere de vreme. Dacă eşti aici pe site şi vrei să te faci într-adevăr remarcată, încearcă să fii de ajutor oricând şi fără să te aştepţi la vreo răsplată.