Bună! Eu am studiat în particular şi limba spaniola, dar şi limba italiană, însă momentan doar nivelul de începători. Dintre cele două cea mai tuşoară mi s-a peărut, şi consider că este, limba spaniolă. În viitor sunt de peărere că îţi va fi mai de folos aceasta din urmă, deoarece în urma statisticilor făcute este vorbită la nivel mondial de 494. 644. 091 de locuitori, fiind astfel a IV-a limbă din clasamentul celor mai vorbite de pe glob şi pe locul III în domeniul comunicării pe internet (după limba engleză şi chineză), pe când limba italiană este vorbită de maxim 230. 000. 000 de locuitori ai Terrei. Multă baftă în luarea deciziei!
Am facut spaniola la scoala... e frumosa, ins cred ca as alege italiana in mom de fata
Imi cer scuze pentru faptul ca a aparut mesajul cu greseli, dar nu a fost din vina mea. Nu este prima oara cand mi se intampla. Voi renunta la a mai scrie cu diacritice pe acest site, fiindca daca procedez asa nu o sa-mi mai apara mesajele postate cu erori. Numai bine
Ambele iti vor fi de ajutor in viitorOrice limba straina invatata e buna. Dar alegerea e a ta...eu una as alege spaniola.
E mai frumoasa
Depinde...in ce tara vrei sa mergi sau ce te intereseaza mai mult...eu as alege spaniola pentru ca o aud des...in telenovele etc...