Acceptând și văzând moartea ca pe ceva inevitabil, și mai sus de atât ca pe un schimb natural între forțe. Făcând toate analizele posibile doar din cauza paranoiei este un semn ipohondric. Nu-ți spun că un psiholog te poate ajuta neapărat (chiar dacă o face), dar în primul rând ajută-te tu. Cum a spus și un individ mai sus, refugiază-te în diverse activități și aceste gânduri obsedante paranoide vor dispărea. Ai grijă ca pe viitor să cultivi suspiciunea și nu paranoia.
Moartea pana la urma este inevitabila.
Pana sa te gandesti la asta, traieste.
Viziteaza tot felul de locuri, socializeaza, practica un sport etc etc.
Daca spui ca inainte cu cateva saptamani erai in regula, atunci s-ar putea sa fie o problema psihologica. Cel mai bine ar fi sa vezi un psiholog si sa ii descrii exact xum te simti, ce simti, de cand te simti asa, etc
Toti murim mai devreme sau mai tarziu. Totul e desertaciune si goana dupa vant.
Moartea NU există, ci noi încetăm să mai existăm pe această planetă. Sufletul se deconectează de corp și 'merge' undeva unde lucrurile fizice nu pot ajunge. Moartea este părerea noastră interioară despre noi, dacă te consideri un om rău vei avea tendința să crezi că vei ajunge în iad, dacă te consideri o persoană bună vei crede că vei ajunge în rai.
Fizic suntem muritori, dar spiritual suntem nemuritori. Spiritual suntem părți din acest Univers, lumina nu moare niciodată.
Fizic suntem muritori în fiecare secundă a acestei călători, asta înseamnă că Universul poate alege să ne deconecteze de la corpul în care trăim, în orice moment. Nu-ți fie frică de altă etapă pe care, la un moment dat trebuie să o parcurgem pentru a deveni mai capabili să înțelegem ceea ce ne înconjoară, vom primi și vom experimenta.
Nu-ți este frică de moarte, ci de ceea ce se află dincolo de ceea ce trăim aici, pe pământ.
Acceptand-o. Mai devreme sau mai tarziu tot o sa mori, ce conteaza cand? Conteaza cum, adica fara suferinta.
Reea_6013 întreabă: