| danyyyel a întrebat:

Am de facut la biologie un referat despre un ecosistem... Cei ce sunt in clasa a 8 sau a 9 stiu despre ce e vorba.

Va rog dati'mi o idee despre un ecosistem(pestera, padure, munte) ce va impresionat cel mai mult...

Repet nu e tema... Cer pareri... va rog n'am nevoie de mesaje de genu: 'Nu se fac teme pe TPU.etc'

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Sincer, pe mine m'ar impresiona sa vad un proiect (poate chiar in power-point, vad ca e o moda) cu o pestera. Avem si in Romania dupa cum stii, Pestera ursiklor, muierii, scarisoara, sunt impresionante. De asemnea poti face si despre pestera din slovenia -Postojna-este cea mai mare din lume, un adevarat ecosistem. Poti face o comparatie etc. Nici muntii nu sunt de dat la o parte, dar asta e parerea mea. Sper ca ti'am fost de folos

7 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Sincer, pe mine m'ar impresiona sa vad un proiect (poate chiar in power-point, vad ca e o moda) cu o pestera. Avem si in Romania dupa cum stii, Pestera ursiklor, muierii, scarisoara, sunt impresionante. De asemnea poti face si despre pestera din slovacia -Postojna-este cea mai mare din lume, un adevarat ecosistem. Poti face o comparatie etc. Nici muntii nu sunt de dat la o parte, dar asta e parerea mea. Sper ca ti'am fost de folos.

| Sara a răspuns:

Sincer, pe mine m'ar impresiona sa vad un proiect (poate chiar in power-point, vad ca e o moda) cu o pestera. Avem si in Romania dupa cum stii, Pestera ursiklor, muierii, scarisoara, sunt impresionante. De asemnea poti face si despre pestera din slovenia -Postojna-este cea mai mare din lume, un adevarat ecosistem. Poti face o comparatie etc. Nici muntii nu sunt de dat la o parte, dar asta e parerea mea. Sper ca ti'am fost de folos.

cami
| cami a răspuns:

Eu zic sa faci un ecosistem acvatic, cum ar fi o mlastinahee hee

| juniper a răspuns:

Am luat 10 la referatul asta, cauta pe net despre desert, mai ales despre Sahara, cam ce se gaseste pe acolo, animale, plante etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai chiar nu e fac teme pe TPU

| ioana_3915 a răspuns:

Eu am facut referat despre ecosistemul padurilor din romania si poti sa vorbesti si despre ecologie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am luat 10 la referatul asta, cauta pe net despre desert, mai ales despre Sahara, cam ce se gaseste pe acolo, animale, plante etc.