anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am decis sa ma retrag de pe TPU, dar las o prietena de-a mea sa intre si sa raspunda in locul meuhee hee Mi-a parut bine sa va cunosc, aici am descoperit oameni cu care mi-a placut sa impartasesc idei, dar peste tot e la fel si n-ai ce sa faci.

Răspuns Câştigător
prfml
| prfml a răspuns:

Delight recunosc ca am avut si eu momente cand am dorit sa fac ceea ce vrei tu, dar am stat mai bine si am analizat si am ajuns la concluzia ca nu se merita, nu pot abandona ceva ce am inceput, cand ai un scop in viata poti intampina probleme, drumul nu va fi presarat cu flori, ar fi prea simplu sa fie usor, probabil ar fi monotonie totala tot timpul. Fara rau nu ar exista binele. Uite asa suntem noi oamenii, nu ma exclud din cateogoria celor care gresesc, care mai calca gresit, asta nu putem schimba ci doar sa calmam. Acum sa o spun si intr-un mod amuzant, ia asta ca pe un antrenament. happy

34 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Imi pare bine ca ai hotarat sa ramai cu noi. Suntem oameni de toate felurile insa intentia noastra a tuturor este sa facem bine. Sunt unii care nu prea stiu cum sa abordeze unele lucruri ai atunci te trezesti ca in proverbul "unde dai si unde crapa". Chiar daca nu vei avea prea mult timp pentru ca ai de incheiat anul scolar, poti sa faci o pauza si apoi sa revii la noi, pentru ca te asteptam si ne face bine o infuzie tanara pe acest site. Stii vorba cu padurea care are uscaturi, nici la noi nu ducem lipsa de asa ceva, insa asta reprezinta exceptia si nu regula, unii dintre noi chiar ne straduim sa fim buni si cred ca si reusim. Tu fii buna si dovedeste-le celor ce eventual te-au criticat ca nu au avut motive s-o faca. Sa fii sanatoasa si sa auzim numai de bine.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Delight nu plecaaaaaa...sad Dc vrei sa pleci? Mie imi place compania ta.happyDeci ramai pe TPU da?big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine ca ramai alaturi de noi, vom '' lupta '' umar la umar.Iti urez SUCCES in continuare...

Janina
| Janina a răspuns:

Daca iti pare asa rau de ce ne lasi?

o sa te intorci la noi sunt sigurabatting eyelashes

auran
| auran a răspuns:

Ce anume te-a dezamagit?

mlm
| mlm a răspuns:

Ne pare sincer rau ca ne vei parasi, iti doresc numai bine.

prfml
| prfml a răspuns:

Nu ma cunosti nu te cunosc, te-as sfatui sa nu faci asta. Eu sa inteleg ca ai gasit ceva uscaturi in padure, dar sti cum sunt padurile. Toata treaba este sa nu pui la suflet, nimeni si nimc nu iti poate face rau direct. Am fi cu totii bucurosi ca prietena ta sa isi faca un cont al ei iar tu sa mergi in continuare pe al tau. Sti si tu ca rau este cand piezi ceva sau pe cineva. Hai te rugam, nu ne parasii. happy

prfml
| prfml a răspuns:

TINE MINTE ACEASTA MORALA : APA TRECE, PIETRELE RAMN. Nu ai vrea sa fi o piatra? happy

prfml
| prfml a răspuns:

Cei care au dat de inteles ca nu sunt interesati de decizia ta de a parasi site-ul, nu ii desconsider ci ii felicit si pei, prin ce au scris iti vor pune ambitia la incercare. Polististul bun si cel rau happy Mai departe depinde de tine, nimeni nu se va supara pe tine de decizia pe care o vei lua ci probabil va regreta. O pritenie nu o recunosti decat dupa ce o pierzi.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mi-a parut bine de cunostinta
ai grija de u
pa pawinking

| anonim a răspuns:

Ne parasesti?crying
si acum fie vorba intre noi, prietena aia a ta este la fel de frumoasa precum esti tu?laughing

| anonim a răspuns:

@delight-cum adica nu vrea cineva sa ramai? toti dorim ca tu sa ramai in continuare.si eu la inceput, cand am vazut cata prostie zace aici, am zis sa ma retrag, insa Oliana m-a determinat sa raman, iar acum, ma simt excelent.nici ca se putea mai bine.de foarte multa vreme nu am mai ras atat de mult.este un site, minunat, imbina perfect, prostia cu utilul.laughing rolling on the floor

| tukhey23 a răspuns:

Imi pare rau ca ne parasesti.Sa stii ca si mie mia parut bine, ca te-am cunoscut (si neam mai tachinat)... dar pentru. mine ramai o prietena.Ramai tot asa, o fata dulcehee hee
Nu ne uita... ca nu stiu ce iti fac laughing
Oricand esti bine venita aici happy

| tukhey23 a răspuns:

Delight:e greu sa ma uiti laughing. De ce zici ca pe site e ipocrizie? Eu cred ca aici, intra oameni destepti happy

| tukhey23 a răspuns:

Miry:nu pari o fata... fioroasa, dar vad ca chiar ESTI FIOROASA laughing

| claudya a răspuns:

Ne-ai fiert cu plecarea ta... da ma bucur foarte mult ca ai ramas cu noi... uuuuuuuuurrrrrrrraaaaaaaaa

| Wtf9000 a răspuns:

Aha, daa sigur, lasi o prietena... ok. laughing

| kh1ss a răspuns:

Si noua ne-a parut bine ca te-am cunoscut!

| Cryss a răspuns:

Da', de ce pleci? Te-a suparat cineva? thinking

Răspuns utilizator avertizat
| fryekid a răspuns:

Asa vrajeala rar am vazut...esti genu de playeri care joaca prost si la care sa se scoata foloseste celebrul "era fratele meu" "fratele meu a jucat" s. a. s. m. d

| idanna a răspuns:

Am intalnit pe acest site numai oameni minunati si nu vreau sa dau nume sau exemple dar chiar mi-au fost de folos raspunsurile primite. iar daca mai sunt "uscaturi" care le intalnesti aici... e mare gradina asa ca nu dispera esti tanara si in viata de zi cu zi ai sa intalnesti multeeeeee astfel de exemplare, asa ca PLEACA... dar sa te intorci repede...Pe noi stii unde ne gasesti!

| guess_who a răspuns:

Ce faci fata?hee hee
Bine ca li s-au facut mila de mine si mi-au postat raspunsurile ca altfel de bateam daca nu-mi lasa-i contul laughing

| buburutza a răspuns:

Ce te-a facut sa te razgandesti?

| crookedsight a răspuns:

Mult noroc mai departe happy Succesuri din plin big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Grim:ce-i asa ciudat? nu intentionez sa ma dau drept altcineva daca la asta te referihee hee Pur si simplu la ea nu se posteaza raspunsurile asa ca ii ofer ei contol meu(isi va schimba numele si poza desigur).
Mereu am fost cinstita si nu m-am prefacut.

Tukhey23 Iti multumesc pentru tot, pe tine nu te voi uitahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretelhee hee Iau si eu o pauza pana cand se mai termina scoala si cred ca o sa revin, ca nu scapati asa usor de persoana mea! laughing

Emil : multumesc pentru compliment, dar n-o sa zic nimic despre ea, ca nu e treaba mea, las la aprecierea voastra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fryekid: tu de unde ai rasarit, mamă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prmfl: As vrea sa fiu o piatra, dar m-am saturat de toata ipocrizia de pe acest site.