A fost o placere sa le revad si sa ascult aceste inregistrari, care m-au incantat si in trecut si acum.
Multumesc Rroxi44 pentru link-uri, cele transmise mi-au fost ca un balsam pentru suflet si m-au fermecat, Harry Belafonte fiind unul din cantaretii mei preferati, pe care insa nu l-am ascultat de mult pentru ca, nu am avut nici o inregistrare cu el.
Muppets Show sunt bine cunoscuti si intr-o vreme au facut parte din filmuletele care ne incantau si pe ecranele televizoarelor, insa acum se mai pot vedea doar la Divertis si atunci cu personaje politice, care nu ne pot incanta privirea.
Despre Nadia Comaneci ce sa spun, evolutia ei a fost o revelatie nu numai pentru noi romanii ci, pentru intreaga lume, a fost ca un luceafar al gimnasticii, care a dat posibilitatea juriului, in aceea perioada, sa dea primele note de 10 din istoria gimnasticii.
Cred ca este bine sa auzim acest gen de melodii si sa vizionam inregistrarile mai vechi pentru ca ele ne pot crea momente de destindere si introspectie.
Multumesc si pentru Pamfletarul pentru link-ul propus pentru ca si acela a fost bun si mi-a placut mult.
Ce bine ca avem TPU pentru ca, asa mai putem sa vizionam si auzim ceea ce ne face placere, pentru ca avem nevoie si de momente de destindere pentru a ne putea incarca cu energia pozitiva pentru o noua zi de munca.
Un gand bun tuturor si multa sanatate.
1. 0 (10 pentru exercitiul la barna in 1976). Exercitiul la sol nu incepe pe melodia Banana Boat Song (day-o) din clipul pe care l-ai revazut, ci pe o alta melodie a lui Belafonte: Jump in the Line.
P. S. tot la-ntamplare, dar din lista..., iti dau si eu un link spre aducere-aminte
http://www.youtube.com/watch?v=tDi5TyWG-9o&feature=related
Scuze am uitat sa postez melodia a doua, Jump in the line, cum bine a remarcat noktambul. Multumesc pentru corectie!
http://www.youtube.com/watch?v=Bk3sLHZzZRI
Multumesc pamfletarul pentru Jojo, intr-adevar imi place si Jacques Brel. Un alt timp, un alt gen aceasta chansoneta. Totusi cel mai mult imi place Ne me quitte pas. Am inteles ca este doar o melodie din lista ta, deci... presupun ca ai si aceasta melodie