| justsmile_4590 a întrebat:

Am despartit o fata de iubitul ei. S-au despartit deoarece eu i-am spus fetei lucruri urate spuse de el, dar nu-s adevarate, Ma simt foarte prost, am distrus un cuplu, acum si ei sufera din cauza mea, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Adevarul te va elibera de toate aceste framantari.Fii sincera, spune-i prietenei tale adevarul, si chiar daca ea va fi surprinsa de tradarea ta si se va supara fara a voi sa te mai vada vreodata, cel putin vei dobandi liniste sufleteasca; si nimic nu e mai important in viata decat o constiinta curata.Nimeni nu poate fi fericit pe nefericirea altuia! Numai ganduri bune! Si fapte asemenea!

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Spune adevarul.Stiu ca nu e la moda sa practici sportul asta, dar e o dovada de omenie.Toti mintim. Diferenta dintre a minti cu cap si a minti ca prostul din orice ca mai apoi sa te incurci in minicuni e data de spiritul practic al fiecaruia
Lasa orgoliul la o parte si joaca cartea adevarului.Constiinta te va chinui mereu daca nu o faci

| elena a răspuns:

In primul rand bine ai venit pe TPU!

Crezi ca esti singura care procedeaza asa? Intrebarea este, de ce ai facut asa ceva? Rautati din acestea se petrec in fiecare zi si toate din cauza fetelor, as vrea, sa te cert mai mult, dar ma las pagubasa, iar tu, in privinta celor doi...las-o moarta, ce-i stricat, e bun stricat, macar invata, sa nu mai procedezi asa niciodata.

Of, gelozie, invidioasa mai esti!

| katrin7727 a răspuns:

Buna stiu si eu cum e stiu ca o sa-ti fie greu sa ai spui dar pur si simplu spune-i adevarul iar apoi cereti scuz daca o sa inceapa sa tipe la tine ca bla bla bla si tra la la u o sa ai spui ca na bine macr tiam sps adevarul si o sa pleci