Citeste carti, plimba-te prin parc cu un walkman, ipod, ascultand muzica sau diferite carti in format audio.Iesi cu prietenii la iarba verde, ca tot veni primavara. Fa sport, cauta-ti un prieten mergeti la un film, suc, cafea, bere...Sunt atatea lucruri de facut. Intra intr-o asociatie de voluntariat.
Nimic. Dacă ţie îţi place să stai pe internet nu văd de ce ar trebui să te opreşti din asta şi să-ţi privezi singur plăcerile.
Iesi pe afara cu prietenii si intra mai putine pe net si cam dupa vreo 3-4 zile nu vei mai vrea sa stai pe net vei vrea sa iesi afara cu prietenii
Cauta un substitut, exact cum iau dependentii de heroina, metadona. Tu, incearca o biblioteca...
Sa fiu sincer, singura solutie e sa lasi draq de net, renunta la conexiune, ia modemul si da'i cuiva imprumut, ca sa nu mai ai net. Cand mi-a ars laptopul am ramas fara calc vreo 3 luni de zile. era chiar foarte fain, mi-am gasit alte ocupatii
Ha ha! Poate e nasoala si n-o sa-ti mai trebuiasca ever. Sa-ti trimita CV-ul si poze in toate ipostazele inainte
Sexul virtual e prin definitie curat si frumos. Realitatea e cea care ne omoara hormonii...
Chiar! Ia trimite-mi si tu niste poze de-alea... cu nurii zambind in oglinda si teracota pe undeva prin fundal, sa stiu de ce te-am trecut la rubrica de frienzi
Sunt irezistibila, trebuie sa ma crezi pe cuvant
Roaga pe cineva sa iti puna parola la PC si sa te lase sa intri numai cand si cand si foarte putin. Sau gaseste-ti alceva mai interesant de facut ex iesi pe afara, plimba-te, apuca-te de gatit, de citit etc
Gaseste-ti treaba prin casa sau citeste o carte...ar fi bine sa mai iesi si cu prieteni ca sa-ti ocupi timpul...gandeste-te ca te-ai plictisit sa joci aceleasi jocuri si ca te-ai saturat sa stai pe site-urile publice..lucreaza cu pshicul tau succes!
Daca vrei mereu sa intri pe net, te poti abtine nemai stand la calculator, poti manca, citi, invata, si alte preocupati.Numai lipmezindu-ti mintea poti scapa de dependenta! Fundita?
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: