anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am doua mari defecte.
Primul este ca barfesc foarte mult, in general cand ma simt inferioara cuiva barfesc persoana respectiva iar ei mai devreme sau mai tarziu afla, evident. De aceea nu prea am prieteni si copiii din scoala nu prea ma sufera.
Al doilea este ca am incredere in general in oameni iar ei se dovedesc a nu fi ceea ce par.
Cum as putea sa scap de aceste defecte? Nu mai vreau sa fiu evitata. Credeti ca vor trece peste cei pe care i-am vorbit?

Răspuns Câştigător
| HighByTheBeach a răspuns:

Buna! Sa nu ai incredere in nimeni, deoarece ar ttrebui sa ai parerea ta sa nu asculti pe altii. Spune-mi daca cineva ti-ar zice sa te duci sa te arunci cu capul in fintina si ti-ar mai spune ca daca te vei arunca o va face si el. Ai face-o? Sunt sigura ca nu! La fel si in celelalte cazuri! Cat despre barfit orestete chiar acum! Nu e bine de loc! Te vei trezi odata fara nici un prieten, deoarece i-ai birfit pe toti! Sunt sigura ca daca le vei cre scuze si vei vorbi cu cei care i-ai birfit ii vei castiga pe toti ca prieteni!
Pa! O zi buna si sper ca te-am ajutat! Nu uita nua vea incredere in nimeni si nu birfi!

1 răspuns:
| Okami23 a răspuns:

Opreste-te din barfit, nu e bine pentru nimeni, incearca sa nu mai ai incredere in oricine si fi mai draguta, cereti scuze de la cei pe care i-ai barfit, mult succes