anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dreptate cand spun ca francezii is cele mai imputite si jegoase fiinte din lume? laughing)

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

N-ai dreptate.

| Raulinio a răspuns (pentru greece12):

Ba da am foarte mare dreptate

| greece12 a răspuns (pentru Raulinio):

Avem pareri diferite, asta e tot.

| monstrulet a răspuns:

Probabil. Pana si profu de franceza din generala mirosea.

| Korrawi a răspuns:

E posibil ca intr-o zi un francez sa te poata ajuta cumva, intr-o situatie. Ti-ai schimba parerea in cazul de mai sus? E posibil ca pe unul din francezii care a avut ideea cu insultele la adresa romanilor sa fie ajutat de un roman.

| AlexJX90 a răspuns:

Poate vrei sa te referi la tiganii nostri din franta atunci da tiganii sunt cei mai imputiti dar poate ca esti si tu tigan si din cate am vazut eu la stiri francezii i-au gonit pe tigani din franta iar asta i-a pus pe jar pe tigani oricum MOARTE CIORILOR UNDE ESTI TU ANTONESCU crying

| Raulinio a răspuns (pentru AlexJX90):

Bai fraiere am zis eu cumva cas tigan ce.zda matii

| AlexJX90 a răspuns (pentru Raulinio):

Prostia ta e atat de mare incat nu ai vazut ca am zis "poate esti si tu tigan" da oricum ce sa-i faci unui om ca tine...

| anisoara96 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuu.sunt si ei un popor normal ca si romanii deasemeni, nimic din ce avem noi nu este deosebit spre deosebire de ei, toti suntem oameni

| Raulinio a răspuns (pentru anisoara96):

Bai fraierico pai sa iti spun eu ceva ei sunt doar niste JEGURI pentru ca si eu ne-au facut pe noi romanii un popor mizerabil si paduchiosi! ti-e clar?

| anisoara96 a răspuns:

Nu-i neaparat sa raspund pe placul fiecarui.eu consider francezii si romanii popoare din aceeasi proviniente, suntem popoare romanice cu limbi latine, asa ca conflictele dintre aceste doua tari nu explica faptul ca sunteti voi romanii mai buni ca francezii.Personal sunt de alta nationalitate si nu pre imi pasa ce conflicte discriminatorii sunt intre aceste doua state insa e clar ca sunt niste indei banale.