anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut atata rau unor oameni doar pentru a-mi cunoaste limitele, deci cu buna stiinta, iar acum imi pare rau. Am fost pentru o perioada exact ceea ce uram la o persoana-am inselat in ultimul hal, am mintit, am ascuns, si multe altele, grav e ca am facut-o stiind asta, pur si simplu nu imi pasa de nimic. Acum simt ca mi-e greu sa ma privesc in oglinda...nu pot sa inteleg de ce am ajuns aici. Sunt doar eu cu mine...si totusi parca am pierdut controlul si pentru o perioada am fost exact ceea ce uram cu totii la oameni. Insa cand imi privesc parintii, familia, simt ca nu sunt un om rau, desi faptele exact asta arata. Ii iubesc mai mult decat orice si vreau sa le fie bine mereu, sa ii ajut, sa le arat ca le sunt recunoascatoare pentru tot. Dar de ce fac atata rau oamenilor din jur? Sunt un om rau?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Atat timp cat te caiesti Dumnezeu te va ierta.Parerea oamenilor nu e importanta, trebuie sa te impaci cu tine.Si nu vei reusi decat in momentul in care vei stii ca pacatele iti sunt iertatehappy

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Fiecare cand ne caim, primim iertare. E bine sa recunosti ca ai gresit facand rau celor din jurul tau.
De azi inainte indreapta-te, fii un om bun, iubeste si ajuta.
Nu lasa negativitatea sa-ti cuprinda sufletul, nu te afunda in "lumea cea rea".
Cei ce te iubesc, nu vor inceta niciodata sa o faca, oricat de mult rau ai face.
Nu iti mai amintii trecutul.
De azi incepe o noua viata pentru tine in urma marelui fapt ca-ti recunosti greselile si ca iti pare rau.
Iti doresc o minte luminata de Dumnezeu.
Numai bine!

| Alien a răspuns:

Daca nu esti la puscarie inseamna ca nu ai facut destul rau!
Ai facut foarte bine ca nu ai dat sansa celor din jur sa te raneasca!
Dar se pare ca te-ai ranit singur!
Constientizezi faptele si le clasifici rau/bine ceea ce nu trebuie pentru ca retraiesti trecutul!
Lumea este rea ceea ce vezi pe acest site TPU nu e real!
Cum poti spune ca ai facut rau prin faptul ca ai mintit(cat de mare poate fii minciuna aia) sau ca ai ascuns( se intelege ca ai ascuns ceva ce era deja al tau), daca urasti ceva la o persoana asta inseamna ca iti face inecaz!
Esti un om rau de bun, poate prea rau de bun!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbeste cu toata lumea careia i-ai facut rau si cereti scuze, explica-le totul, spune-le motivul pentru care ai facut-o, spune-le ca iti pare rau si demonstreaza-le ca de fapt tu nu esti nici pe departe asa...Ai gresit facand asta, dar asta nu-i un capat de lume si, deci, o sa ai putin de munca! Ai incredere in tine si demonstreaza-le contrariul fata de ceea ce ai facut! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-mi de unde esti?

| Andreutsa25 a răspuns:

Nu esti un om rau, poate ai trecut printr-o perioada mai proasta din viata ta si nu ai stiut cum sa treci peste, dar daca iubesti pe cei din jur si spui ca regreti asta nu inseamna ca ai suflet rau...incearca sa iti ceri scuze atunci cand este cazul sau macar sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie in a face rau cuiva.Eu sunt sigura ca si parintii tai te iubesc si apropiatii tai, trebuie doar sa le arati ca si tu ii iubesti si ca vrei sa te schimbi.Asta poate fi mai greu la inceput, pentru ca nu e chiar atat de usor sa iti recunosti greselile in fata tuturor, dar cu timpul ai sa vezi ca o sa fie bine si lucrurile o sa fie asa cum vrei tu.Trebuie doar sa ai vointa si sa nu mai ranesti pe nimeni.Incearca sa vorbesti cu ai tai despre asta, sau cu o prietena apropiata, explica-i situatia si sunt sigura ca o sa te ajute... Daca vrei trimite-mi un msg cu id tau si vorbim pe mess, poate o sa te simti mai bine happy :*:*