Janina
| Janina a întrebat:

Am facut ceva din cauza caruia sunt inca in dubii.
Azi prodecanul facultatii a chemat la ea cu toate cursurile si seminariile predate 2 studenti, pentru a putea sa analizeze activitatea didactica desfasurata de profesori.
La iesirea din biroul prodecanului cei 2 elevi ne spun celorlati colegi ca una numit profesor a fost luat in vizor ca nu si-a facut bine seminariile, ca o sa aiba probleme si tot felul de lucruri rele. Acel profesor e un cadrul extraordinar, iar cele spuse de colegi erau total nefondate. Asa ca un grup de studente am mers la prodecan sa lamurim situatia, prin a spune adevarul de cum s-au desfasurat cu adevarat seminariile si ca omul si-a facut bine meseria, ne-a predat, ne-a explicat, am facut tot ce era de facut.

Prodecanul nu intelegea ce vrem, a fost chiar deranjata de prezenta noastra...asa ca a chemat pe cei 2 colegi care ne dadusera informatia, numai ca surpriza: " Eu nu am zis nimic" niciunul nu a mai recunoscut.
M-am simtit prost, cum sa iti permiti sa spui un neadevar si apoi sa nu iti recunosti fapta.
Prodecanul a notat pe o foaie numele unui dintre cei de a raspandit vestea si i-a zis sa ii fie rusine. Iar noua ca suntem prea mici pentru astfel de barfe.

Nu stiu...am facut bine sau rau? Am gresit undeva ca am vrut sa spun adevarul?

Apropo colegul mincinos a zis ca o sa aiba el grija de noi si o sa ne faca probleme!
Vreau sa vad parerea vostra, ce ati fi facut voi?

1 răspuns:
| cosima11 a răspuns:

Din punctul meu de vedere ai procedat corect. dar trebuia sa te gandesti ca in ziua de azi nimeni nu mai tine cu adevarul sau cu dreptateastraight face si era normal ca mincinosul sa nu`si mai recunoasca fapta, de ce sa cada el in kko? stai linistita si fi cu sufletul impacat ca ai incercat sa faci un lucru bun, chiar daca nu ti-a reusit. Si referitor la amenintarile colegului tau, stai linistita. cainele care latra nu muscawinking