anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut o criza si intr-un moment de slabiciune am vrut sa termin totul cu viata mea.Am vorbit cu familia si prietenii si imi sunt alaturi.Se pare ca le pasa de mine.Am plecat afara sa ma plimb de unul singur si sa ma gandesc ce voi face. Apoi am vazut sus pe cer, ceva ce nu am mai vazut de cand aveam vreo 12 ani cred, am scos repede telefonul si am facut o poza! http://postimg.org/image/fbtejqhwn/ Si atunci mi-am spus:Cat e de frumos! Daca mor nu o sa mai vad niciodata asa ceva! Poate e un semn de la Dumnezeu nu stiu.Ma apuc de citit carti din nou in natura inclusiv Biblia cum am mai facut si in trecut, Biblia mamei mele http://postimg.org/image/i9lelc91l/ care a murit impreuna cu sora mea acum mult timp in urma. Daca e sa traiesti doar ca sa vezi soarele, sa simti vantul si sa te ude ploaia se merita.Multumesc celor ce mi-au spus cuvinte frumoase.Va iubesc pe toti!

10 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Foarte corecta treaba, Dumnezeu sa fie cu tine.

| OldSoul a răspuns:

Destul de emotionant, si da, ai dreptate, mi-a prins bine sa aud aceste cuvinte.
Mult succes.

| Doub a răspuns:

Uau, impresionant. Sper sa reusesti sa treci peste tot si... ma voi ruga pentru tine.

| ywar a răspuns:

Rar ma misca ceva pe acest site dar postarea ta a reusit sa imi trezeasca un sentiment de Dumnezeire. Suntem pe acest pamant sa ne traim viata frumos si sa ne indepinim misiunea pe acre am primit-o. E minunat cand ai revelatii. Ruga fierbinte si speranta.

| TiberiuFasole a răspuns:

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cat m-ai speriat.
Ma bucur foarte foarte mult pentru tine.
Foarte frumoasa poza si si eu cred ca e un semn.
"Va iubesc pe toti!" - Si noi te iubim pe tine. Ma bucur tare mult de ce ai realizat.
Esti un om foarte bun, de asta ai pus toate cele ce s-au intamplat cap-coada si ...si... Ce sa mai, bravo tie.
Si ti-am spus sa te gandesti ca ai sa-i faci si pe altii sa sufere si ma bucur ca ti-ai dat si tu seama ca altora le pasa de tine.
Chiar si celor de pe site.
Si inca un lucru, pe care il stii si tu, niciodata n-ai sa fii singur.
Dumnezeu e pretutindeni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ridica-te si mergi inainte viata nu s-a terminat, totul poate merge exact cum visezi cu putin efort.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii, sunt surprinsa pentru ca nu te-am mai vazut in starea asta. Dar, uite sunt semne. Viata merge inainte. Chiar m-am intristat cand am citit, si te sustin. Sa nu iei vreo decizie gresita. Fii puternic. Daca vreodata vrei sa vorbesti despre probleme, sunt aici. happy Capul sus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești o persoană minunată. Îți doresc tot binele din lume și puterea de a trece peste toate aceste suferințe.

| Voidwithin a răspuns:

Frate, sincer chiar mi-a placut postarea ta. Ne-ai insipirat pe toti, multumim si noi!