Pai da.ca trebuie sa ii trimiti si melodia. fara melodie nu o sa cante deloc.asa trebuie sa faci si cand pui proiectul de cd.bagi si melodia
Pai nu stiu.de mail nu stiu.eu credeam ca o trimiti pe mess.intreaba`o si tu pe cei care ti-au trimis.eu una stiam ca trebuie sa pui si melodia? mi-ai dat stupid si eu ma chinui sa iti explic aici
Pai stai mai ca eu nu stiu, explica incet. Eu stiu asa: faci diapozitivele cu pozele, cu animatiile, bagi melodia si cand totul e gata dai save as. si alegi de acolo ca prezentare power point si iese misto, dar atata timp cand este pe calculator. Eu am primit de la altii pe mail genu ala de filmulete(care arata ca si cum ar fi un document si cu un plic in stanga), dar nu era nici o melodie atasata in plus. Deci... ce fac?
Nu ti-am dat eu stupid, ce naiba. Probabil ti-a dat vreunul care se crede destept dar n-are curajul sa raspunda.Si chiar daca trimiti pe mess tot nu merge melodia . Cred ca e vreo setare de care eu nu stiu, habar n-am. Iar cei ce mi-au mai trimis pe mail mi-au trimis de alea gata facute de altii luate si preluate cine stie de pe unde.
Nu, aici pe calculator canta bine, merge perfect cu tot cu melodie, cu dispozitivele, dar cand trimit in afara calc gata, s-a taiat firul
LisaJulie întreabă: