Este ceva straniu si infricosator in acelasi timp.sincera sa fiu eu nu as fi avut curaj sa intru in acea cladire.mai ales daca simteam ca ma apsa ceva pe umar. poate ca este bantuiti acolo.
Ce sa spun? Lipsa de ocupatie. Nu spun ca as fi refuzat sa merg, ma fascineaza chestiile astea. Da, poate e adevarat, unele "fantome" nu vor sa fie deranjate, ori sunt create cu imaginatie.
Nu cred ca poate spune cineva o parere, in afara de infriosator, straniu, etc.
Eu una spun ca a fost interesant si in acelasi timp infricosator.
1.E o întâmplare adevărata s`au e ceva citit undeva sau compus de tine?
2. Dacă e adevărat ar trebui sa le spui colegilor tai sa nu o caute cu lumânarea... dacă e fantezie te pricepi
3. Părerea:Ar fi o idee grozava pentru un film de groaza
Hai ca eu te pop d0lce
Bye:*
Zic mai degrabă să nu intri şi tu acolo, să nu dai de belele. Când sunt mai mulţi copii nesupravegheaţi într-o clădire de genul nu văd ce ar ieşi bun. În cel mai rău caz te vei speria foarte tare, că aşa se întâmplă, ţi se pare că e scos totul dintr-un film de groază şi te roade curiozitatea să vezi ce şi cum e, şi îţi închipui fără să fii conştientă lucruri care te sperie, apoi când te loveşti de ceva sau vezi ceva neobişnuit ţipi ca din gură de şarpe şi o iei la sănătoasa. Asta ar putea fi amuzant să încerci, vei râde peste mai mult timp după ce îţi vei aminti, etc.Ar putea fi o experienţă, dar e mai bine să nu te duci...Adică, am zis toate astea în cazul în care aveai de gând să mergi şi tu...
Mie nu imi place sa ma bag in seama v-am spus adevarul! Nici eu n-am crezut la inceput insa cand vezi acea cladire e diferit. Si...chiar daca intri si te sperii curiozitatea e mai mare ca orice!
Poate fi adevarat insa.nu stiu ce treaba au avut ei de s-au dus acolo.ar trebui sa fie pentru ultima oara