| moldoveancacrazy a întrebat:

Am fost admisa la UTCB la inginerie geodezica si din pricina mediei mele sunt foarte sigura ca o sa fiu admisa si la Gheorghe Asachi tot la inginerie geodezica. Problema este ca inca nu stiu ce sa aleg, Asachi e mai buna, Bucurestiul imi poate oferi mai multe oportunitati dar Iasiul este mai aproape si mult mai familiar mie (sunt din Bacau). 2 dintre prietenii mei merg la Bucuresti, in Iasi am cunostinte sa zicem si nu ar fi vorba de prieteni pentru ca imi place sa discut cu oamenii, deci clar imi voi face mai multi. La ambele facultati la buget, deci din nou, nu banii ar fi o problema. In ambele cazuri voi sta in chirie, la Bucuresti poate voi imparti cu unul dintre prietenii mei. Initial imi doream la Asachi dar m-am bagat la admitere la utcb in caz de ceva. Din punct de vedere al sigurantei aleg clar Iasiul si dpdv al linistei, al oamenilor. Acum vreau pareri, voi ce ati face? Care universitate este mai buna? Ma macina acest gand de 3 zile

3 răspunsuri:
| Tokyo44 a răspuns:

As alege Bucureștiul dacă vrei sa întâlnești mai multe oportunități pe toate planurile.
Dacă vrei liniște și nu ai planuri, ambiții "mărețe" as alege Iași.
Oricând in viața vei putea sa te muți din București in Iași dar din Iași in București …nu pare prea ușor …

| Tokyo44 a răspuns:

Prima mea opțiune : as alege Bucureștiul dacă vrei sa întâlnești mai multe oportunități pe toate planurile.
Dacă vrei liniște și nu ai planuri, ambiții "mărețe" as alege Iași.
Oricând in viața vei putea sa te muți din București in Iași dar din Iași in București …nu pare prea ușor!