anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost azi la un tip la mine in oras, are vreo 60 de ani cu tata ca isi luxase mana si i-a pus-o la loc. A durat vreo 10minute. Apoi m-a luat pe mine ca sunt stramb tot laughing, mi-a facut coloana de vreo 3ori trosc trosc, gatul la fel, maxilarul, picioarele. Nus ce naiba a facut ca acum stau drept, merg drept, nu ma mai doare maxilarul. Mi-a intdreptat si o mana de o rupsesem acum un an ca nu puteam sa tin palma in sus si mana dreapta. Nici doctoru nu a putut sa faca ce mi-a facut tipu asta. Si mi-a mai spus ca am multa energie negativa asupra mea. Omul asta are bani, nu face chestia asta pentru bani si o face doar pentru cunoscuti carora nu le ia bani. Cunoasteti oameni de genul asta? si ce parere aveti despre ei.

1 răspuns:
| mennenspeed a răspuns:

Am auzit si eu de unul ca acesta, sta la 10 km de orasul meu. Aproape toata lumea merge la el cand il doare ceva. Dar acesta ia bani de la oameni, 3 sedinte la spate(dureri de spate, coloana) ii 250 lei. Dar il lauda lumea zice ca el stie toate durerile unde apar si nu stiu ce boboroceste din gura...big grinhappy