Nu-nţeleg de ce ar fi vina ta. Tu ai probleme cu restul' lumii? Adică mna, mă scuzi, dacă ea e antipatică iar tu eşti prietenă cu ea, oamenii o judecă pe ea, nu pe tine, dar bineînţeles că aşa'i lumea te considera puţin la fel ca ea.
2. Poate că nu o suportă nimeni deoarece are un caracter "naşpa", greu de suportat sau pur şi simplu nu ştie să se facă plăcută. Am şi eu o colegă pe care toţi o îndepărtează, e un pic cam ţărăncuţă, câteodată când n-am cu cine sta, mai vorbesc cu ea, şi chiar ieri o fată m-a întrebat "Tu ce cauţi cu asta?". M-am simţit prooooost!
3. Nu -mi pot imagina cum ar fi. Tu trebuie să'ţi închipui lumea fără ea. Poate o să simţi că ai pierdut ceva, sau că ţi-e mai bine. Nu trebuie să o îndepărtezi pur şi simplu, doar vei fi un pic mai distantă.
1.Eu nu cred ca este vina ta, pentru. ca daca ar fi vina ta nici cu tine nu ar mai sta nimeni
2.Probabil ca nu o suporta nimeni ca poate nu invata bine(si la noi in clasa unii copii sunt marginalizatii ca nu invata bine), sau poate ca are fite si pe unii ii enerveaza chestia asta... 3. La aceasta intrebare nu prea pot sati rasp ca n-am prea inteleso dar iti rasp ce am inteles Pt. tine ar fi foarte rau avand in vedere ca este cea mai buna prietena a ta, iar pentru ceilalti colegi ar fi bine pentru ca si cu ea si fara ea, pentru ei este tot acelasi lucru fundita?
Am fost in exact aceeasi situatie.
Dar nu, nu este vina ta, normal ca nu. La inceput si eu credeam acelasi lucru, dar mi-am dat seama ca ea chiar este cea mai buna prietena a mea, si ca pe ea nu o suporta nimeni din cauza schimbarii de comportament venite odata cu varsta. Acum, ea este una dintre cele mai populare fete din clasa, iar apele s-au calmat.
P. S. Pentru ca ai dat deja funda, un vot folositor gasesti si pentru mine?
Happy New Year!