Cati ani ai? Daca ai sub 16 atunci probabil vrea doar sa te protejeze caci lumea este plina de fel si fel de oameni. Poate ca a patit ceva rau cand era de varsta ta sau a cunoscut pe cineva intr-o situatie de genul.
Daca ai peste 16 ani atunci spune-i ca nu este o relatie serioasa inca, ca vrei doar sa vorbesti si promite-i sa-l prezinti si ei in caz ca o sa iasa ceva din asta.
Sa nu incerci sa-i reprosezi ceva! Crede-ma, sunt mai mare decat tine si stiu prea bine ca nu o sa castigi vreodata o confruntare cu o astfel de persoana pentru ca este inradacinata in convingerile dansei.
Roaga-te frumos de ea, explica-i de ce vrei sa faci asta, spune-i ca vrei doar sa vorbesti, promite lucruri si fii cat mai politicoasa cu putinta. O poti intreba cand este calma ea la ce varsta a fost in prima ei relatie sau cand l-a cunoscut pe bunicul tau, chestii care o fac sa se simta bine. Dupa, daca ai si tu varsta aia poti sa profiti (chiar daca suna urat) si sa-i spui ca a fost si ea la varsta asta... (grija aici)
Cred ca le-ai oferit vreun motiv candva. Si felul cum scrii lasa de dorit. Si se pare ca nu prea stii sa socializezi. Apropo de intrebarea ta cu acei colegi fitosi care fug de tine.
Ce nu iti convine la felul cum scriu? Hai zi! Pun pariu ca eu stiu mai multa gramatica decat tine! Si daca nu...ia spune-mi unde am gresit ca sa corectam! Si acum nu ma mai doare pe mine de acei handicapati de care tu spui.Eu nu am fost inca tinuta in cusca sa nu stiu sa socializez.Mama m-a invatat sa vorbesc cand am fost mica.Stii? Si cad despre nebunele alea doua vreau sa spun ca in primul rand nu le cunosti si in al doilea rand ele nu trebuie sa dezgroape mortii de acu' 10 ani! Noi traim prezentul.Dar intrebarea mea pentru tine este... unde am gresit cand am scris! Ia spune!
Vezi ca avem si profesori pe site sau persoane cu o educatie mult mai buna decat a majoritatii asa ca nu te sfatuiesc sa faci pariuri.
Stiu sa-ti mentionez 3 fete de varsta mea care au spus acelasi lucru ca si tine si dupa au regretat (daca vrei detalii le-au imbatat unii dupa care banuiesti si tu ce a urmat)
In legatura cu varsta, e ok sa vorbesti cu baieti la 16 ani dar nu este bine sa reactionezi atat de rau cand iti face cineva o observatie.
Daca le comentezi asa parintilor/bunicii atunci se intelege de ce nu te lasa, incearca sa fii mai diplomata.
Nu m-am referit la gramatica in sine, ci la exprimari.
„Bunicamea nici nu m-a lasat sa vorbesc cu el, numa a tras de mine ca fraiera."
Lipsa de respect pentru persoanele in varsta.
Cand o persoana crede ca nu se intelege cu mai multe persoane, ea crede ca acele persoane au ceva probleme. Numai ca este exact invers. Sper ca ai inteles ce vreau sa spun.
Esti mica de ani dupa cum vorbesti si dupa cum se comporta bunica cu tine.Probabil ai mai facut tu ceva, sau pur si simplu e mai protectiva.
Da mama ta sau tatal tau unde sunt de nu pot sa aiba grija de tine? Daca ai fi la ei probabil ca nu s-ar mai teme bunica asa tare.Te gandesti ca daca esti in grija ei si faci ceva nesabuit e vina si responsabilitatea ei?
Urasc oamenii protectori! Mai bine sa isi vada lungul nasului decat sa se uite in oala altuia! Si proasta aia intotdeaunase baga aiurea, si tata spune asta!
Deci sa inteleg ca mama ta, tatal tau, bunica ta, matusa ta sunt niste prosti ce iti vor raul si tu esti perfecta?
Gandeste-te un pic mai bine ca nu iti vrea nimeni raul.Eu daca as fi in locul bunici tale te-as duce la mama ta acasa si as spune cresteti fata ca are si bunica o varsta nu poate sa te intinda toata ziua de pe nu stiu unde.Habar nu am ce parinti ai.
O intrebare inca. Daca tu umbli cu baiatul asta pe care il crezi print, te fraiereste, te imbrobodeste si iti toarna un copil si pe urma iti da cu sutul in fund (ca daca e si minor s-a scos) ce ai sa faci? La cine ai sa mergi? Nu ti-ai banui ca nu ai ascultat de bunica atunci cand tragea de tine?
Te vad ele ca esti imatura si faci crize ca nu poți sa vorbești cu un tip la 16 ani si le e frica ca vii acasă gravidă. Mai așteaptă si fii mai calma
Nici vorba
Atunci ce vor, sa ma tina prizoniera in casa in lanturi ca sa nu intalnesc baieti? Deci ele sunt nebune, nu eu!
E baba de aia comunista de pupa moaste si are casa plina de icoane? Atunci nu prea ai ce-i face. Oamenii astia sunt prea inchisi la minte ca sa te poti intelege cu ei. Incearca si tu sa faci pe inocenta si s-o duci cu zaharelul. Poate o sa te lase daca i-l prezinti si ei dar ar fi cumva aiurea pentru ca abia v-ati cunoscut.
AdeAdelina578 întreabă: