Cu siguranta va veni la tine. Pur si simplu isi bate joc de tine. Te are la degetul mic.Esti marioneta ei. Face ce vrea din tine. Tu deja ai facut o obsesie pentru ea si daca tu nu pui piciorul in prag, vei ajunge sa iti ratezi viata pentru ce? pentru o "fata moderna" cu chip arogant.Gandeste-te si la tine.
Atata timp cat fratis-o e langa ea nu cred ca o sa se intoarca, nici daca ar vrea... gandeste-te cum ar fi sa te bata la cap fratele/sora sa nu mai stai cu o fata... ca sa te lase in pace numai stai cu fata aceea nu?(te gandest ca gasesti tu alta si mai frumoasa
Cu siguranta relatia nu a mers de la bun inceput. Lasa fata. Exista multe fete care ti-ar aprecia daruirea. O poti uita, stai linistit.
E interesanta situatia, dar nu vad mare problema. e frumoasa adolescenta... cred ca e mai bine sa n-o mai cauti, o vreme... daca i se va face dor de tine. tot la tine va ajunge. dar atunci cind se va intoarce la tine, vorbeste cu ea si puneo sa-ti promita ca n-o sa te mai paraseasca, eu cred ca tine la tine... bafta!
Nu am mai vorbit cu ea de 3 saptamani peste 10 zile pleaca in spania simt ca numai rezist fara ea, e bine s-o caut sau mai astept?