| uzi1k1 a întrebat:

Am fost cu o fata si am avut 3 ani de relatie, acum ea nu ma mai place si dintr-o cearta i-am dat bloc si din cauza mea nu a mai vrut sa manance si a ajuns la spital. Plus ca avea probleme si intre timp ea s-a combinat cu unu si i-am dat unblok. Credeti ca mai am sanse avand in vedere ca am lasat-o din cauza orgoliului?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fata te-a iubit. Dar tu i-ai dat cu piciorul relatiei. Proastă ar fi daca ar mai vorbi cu tine.

| IsabelaIssa a răspuns:

Dacă nu te mai place, ce rost are să mai speri? Dragoste cu forța nu se poate. Faptul că a ajuns la spital este strict vina și alegerea ei. "ori stai cu mine, ori mă omor", se numește șantaj emoțional, deci tot dragoste cu forța. Nu o văd deloc ca pe o relație matură și sănătoasă.

| RAY a răspuns:

Daca s-a combinat cu altul mult te mai si iubea, saraca de ea, a ajuns la spital din cauza, ce drama, iti dai seama ca poate a slabit din cauza ta, presupun ca asta e o dieta romantica

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu a mai vrut să mănânce asta nu a fost din cauza ta, acesta a fost pretextul ei. Nu ai nici o șansă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asta e ordinea?
1. Nu te mai place
2. Ii dai block
3. Sufera (dupa ce nu te mai place?!)
4. Are pe altul

Normal era sa dai block ca urmare a unei decizii, nu sa astepti o reactie din partea ei.

Daca esti disperat dupa ea, caut-o, vezi daca mai vrea sa auda de tine.

| Euanonim6666 a răspuns:

Odată ce ai lăsat-o nu cred ca s-ar mai întoarce la tine.Trezeste-te la realitate, ai ranit-o.Acum că ea e fericită, nu te băga. #bestrong?