anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost din nou la păcănele și unu de lângă mine voia sa schimbe 100 de lei în 2 bancnote de 50 și vine la mine și îmi spune: mergi sa îmi schimbi și mie ăștia? Mi-a dat o bancnotă de 100 de lei și nu am zis nimic, dar m-a enervat rău, ma mir cum de m-am controlat sa nu ii spun vreo 2! Ce a vrut cu acest gest sa demonstreze? E mai bine ca nu i-am zis nimic? Ca îl luam cam tare dar m-am abținut și după îl striga băiatul de la casa sa ii schimbe. Înainte de acest fapt un țigan o întrat în agenție și întreba dacă are cineva sa ii schimbe banii, ala de la casa nu i=a schimbat și tupeistul ala de lângă mine ce m-a luat cu schimbatul zicea ca nu are sa schimbe, parca 50 de lei a vrut sa schimbe și aici e ceva la mijloc, cred ca o vrut sa vadă cati bani am, crezând ca eu o sa ii schimb banii, ca au văzut cei din jur ca tot băgăm 100 de lei, 200 de lei dintr-un foc. Voi ce spuneți, ce sunt toate chestiile astea? Ce au urmărit? Sa mai ma duc acolo? E mai ok ca nu i-am zis la ala nimic când mi-a zis sa merg sa ii schimb banii deși nici nu ne știam? Ala chiar m-a enervat rău dar am preferat sa tac! Dacă am tăcut oare m-a perceput de prost? Adică de unde atâta tupeu? Cred ca și ala era țigan dar nu sunt sigur!
O sa încerc sa nu mai joc la prostiile astea ca vad ca ești luat în vizor de gipsani când bagi multi bani. Am rămas uimit când am văzut ce tupeu avea ala sa îmi spună sa ii schimb banii, dar totodată o avut încredere în mine dacă mi-o dat banii.
Acum sunt iritat ca nu l-am luat și eu peste picior, dar totodată sunt ok ca am prins ceva după ce am prins 500 și i-am pierdut am prins din nou 800 și i-am scos. Parca iar aud ca prima data ca am prins coroane și nu am scos și sunt făcut prost de dușmanii din zona.

Răspuns Câştigător
| Alina0124 a răspuns:

Cred că ar fi mai ok să te lași de aceste jocuri de noroc, din cauza lor poți să ai atacuri de furie și te fac să devii mai recalcitrant.

| Alina0124 a răspuns (pentru Alina0124):

Mulțumesc pentru fundiță!

| anonim_4396 explică (pentru Alina0124):

Ai meritat-o, ai dat un răspuns foarte bun! O zi minunata!

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu am avut timp să îți răspund.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropos când le impozitează? Știu ca la un câștig peste 1000 de lei îți ia 40%, și sub 1000 3%