Am fost din nou la păcănele și unu de lângă mine voia sa schimbe 100 de lei în 2 bancnote de 50 și vine la mine și îmi spune: mergi sa îmi schimbi și mie ăștia? Mi-a dat o bancnotă de 100 de lei și nu am zis nimic, dar m-a enervat rău, ma mir cum de m-am controlat sa nu ii spun vreo 2! Ce a vrut cu acest gest sa demonstreze? E mai bine ca nu i-am zis nimic? Ca îl luam cam tare dar m-am abținut și după îl striga băiatul de la casa sa ii schimbe. Înainte de acest fapt un țigan o întrat în agenție și întreba dacă are cineva sa ii schimbe banii, ala de la casa nu i=a schimbat și tupeistul ala de lângă mine ce m-a luat cu schimbatul zicea ca nu are sa schimbe, parca 50 de lei a vrut sa schimbe și aici e ceva la mijloc, cred ca o vrut sa vadă cati bani am, crezând ca eu o sa ii schimb banii, ca au văzut cei din jur ca tot băgăm 100 de lei, 200 de lei dintr-un foc. Voi ce spuneți, ce sunt toate chestiile astea? Ce au urmărit? Sa mai ma duc acolo? E mai ok ca nu i-am zis la ala nimic când mi-a zis sa merg sa ii schimb banii deși nici nu ne știam? Ala chiar m-a enervat rău dar am preferat sa tac! Dacă am tăcut oare m-a perceput de prost? Adică de unde atâta tupeu? Cred ca și ala era țigan dar nu sunt sigur!
O sa încerc sa nu mai joc la prostiile astea ca vad ca ești luat în vizor de gipsani când bagi multi bani. Am rămas uimit când am văzut ce tupeu avea ala sa îmi spună sa ii schimb banii, dar totodată o avut încredere în mine dacă mi-o dat banii.
Acum sunt iritat ca nu l-am luat și eu peste picior, dar totodată sunt ok ca am prins ceva după ce am prins 500 și i-am pierdut am prins din nou 800 și i-am scos. Parca iar aud ca prima data ca am prins coroane și nu am scos și sunt făcut prost de dușmanii din zona.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.191.247) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro