Pai cele mai bune exemple sunt nokia cele vechi.alde 1100, 1210, ceva de genu. te tine bateria 7 zile.si sa iti dau un exemplu m-am dus la bunica la tara si telefonul era nou(performant chipurile mp3, camera si alte tampenii)ei si nu aveam semnal. m-am enervat foarte tare si urmatoarea data m-am dus cu un nokia 1112 ei si aveam semnal full si nu mai aveam probleme, ramane la decizia ta daca ne asculti
Vadafone, dar dupa mine moare si telefonia mobila, apare in viitor ceva nou, o sa vedem cu toti.
Cosmote plus ca ai mii de minute in retea chiar si nelimitat, si minute nationale. e foarte accesibila reteaua asta, iar daca iti pierzi semnalul iti dau banii, chiar functioneaza. nu ca as face reclama dar chiar e mult mai bine in cosmote decat imi era inainte in vodafone, si nici factura nu imi mai vine asa mult.
Cosmoteul e cel mai tare, eu stau la 60 km de tm si aici e o problema cu semnalu la mobil; dar cu cosmote vb vb din pat si ca orange sau Vodafone, ma chinuiam si din curtea casei sa vb, sa nu mai vb ca mama sta intr-un satuc in bihor si nu era semnal cu nici 1 telefon, dar de 1 an cu cosmpote poate sa vb, eu zic cosmote si abia astept sa scap de abonamentul de la orange ( care au si tarife marii)
In mare parte depinde si de retea dar eu cred ca depinde si de telefon.Sa-ti explic! Am mers la tara si m-am chinuit groaznic cu telefonul meu.Toti aveau semnal(orange)in afara de mine. Important e unde vrei sa navighezi si cu ce.
Anonymus101 întreabă: