anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost iesit din reteaua telefonica mobila dar vreau sa intru iar.Care e cea mai tare retea, vreau sa zic cu cea mai mare acoperire de telefonie mobila?

15 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu am telefonul in orange si sunt foarte mutumit.

| valy a răspuns:

Da este orange din cate stiu eu

| valy a răspuns:

Pai cele mai bune exemple sunt nokia cele vechi.alde 1100, 1210, ceva de genu. te tine bateria 7 zile.si sa iti dau un exemplu m-am dus la bunica la tara si telefonul era nou(performant chipurile mp3, camera si alte tampenii)ei si nu aveam semnal. m-am enervat foarte tare si urmatoarea data m-am dus cu un nokia 1112 ei si aveam semnal full si nu mai aveam probleme, ramane la decizia ta daca ne ascultihappy

| Dan a răspuns:

Vadafone, dar dupa mine moare si telefonia mobila, apare in viitor ceva nou, o sa vedem cu toti.

| hamsterx a răspuns:

Cosmote happy plus ca ai mii de minute in retea chiar si nelimitat, si minute nationale. e foarte accesibila reteaua asta, iar daca iti pierzi semnalul iti dau banii, chiar functioneaza. happy nu ca as face reclama dar chiar e mult mai bine in cosmote decat imi era inainte in vodafone, si nici factura nu imi mai vine asa mult.

| mihaa a răspuns:

Cosmoteul e cel mai tare, eu stau la 60 km de tm si aici e o problema cu semnalu la mobil; dar cu cosmote vb vb din pat si ca orange sau Vodafone, ma chinuiam si din curtea casei sa vb, sa nu mai vb ca mama sta intr-un satuc in bihor si nu era semnal cu nici 1 telefon, dar de 1 an cu cosmpote poate sa vb, eu zic cosmote si abia astept sa scap de abonamentul de la orange ( care au si tarife marii)

| sabela a răspuns:

In mare parte depinde si de retea dar eu cred ca depinde si de telefon.Sa-ti explic! Am mers la tara si m-am chinuit groaznic cu telefonul meu.Toti aveau semnal(orange)in afara de mine. Important e unde vrei sa navighezi si cu ce.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am intrebat de nici un pret. Vreau doar atit, chiar daca ma aflu in Groapa marianelor. vreau sa am semnal, daca intelegeti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma-ndoiesc ca in groapa marianelor are cineva semnal. Si nici la suprafata, in general pe munte si in sate uitate de lume, sint probleme cu semnalul, daca el nu lipseste complet. In rest, in orase e de la bine la foarte bine. Eu folosesc vodafone si sint multumit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am specificat doar ca vreau cea mai mare acoperire care este la noi pentru ca va spun sincer sint la fel de afon ca si in domeniul informaticii.Acum nu vreau o mare realizare, ci numai semnal atit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa iei Orange.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dane daca mai beneficiez macar 4 luni e destul.Nu m-a facut maica-mea nici in fata monitorului nici cu mobilul in mina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am Cosmote si am semnal in multe zone in care nu aveam pe Orange. Dupa parerea mea Cosmote are acoperire mult mai buna decat Orange.Alegerea e a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci dati-mi ex si de telefoane performere va rog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca trimiti sms la 1390 cu textul 2131301 primesti 400 min si 400 sms in retea+80 min internationale...credeam ca e pacaleala dar a mers si acum ma bucur de minutebig grin. Testat suta la suta.

Întrebări similare