Pai mama mea este medic si din cate am in cunoistinta iti pot spune ca poate fi vorba dezspre o alergi solara incerca sa nu mai stai mult in soaee pentru ca Mai nouunt foarte multe explozi solare care pot sa iti dauneze mai grav sanatatea decat tutunul
Si eu mai patesc la fel. Si sunt alergica la soare. Inseamna, ca sunt 99% sanse, ca si tu esti. Foloseste mereu o crema cu protectie foarte mare (30-60), atunci cand te expui la soare. Acele bubite iti vor trece in cateva ore-zile, depinde de la caz la caz. Bafta!
Si apropo, daca in anii precedenti n-ai avut aceasta probema, asta nu inseamna nimic. Poti sa devii alergica aproape la orice oricand! Si la mine alergia s-a evidentiat abia pe la 19-20 de ani, manifestandu-se foarte urat, de atunci incerc sa nu exagerez cu statul la soare.
Deci date cu multa crema cu protectzie ridicata [ daca vrei sa intri in apa], iar daca stai pe "patura" incearca sa acoperi acele zone
cand eshhti in casa sau cand vine seara, date cu pudra cu baneocin [o sa se vindece]
si cel mai important NU te de cu parfum in zonele iritate pentru ca vor incepe sa te usture si sa te manance mai tare
sper ca te-am ajutat
good luck ^^
anonim_4396 întreabă: