| MentaI a întrebat:

Am fost violat acum mult timp de un tigan homosexual. Nu l-am dat in judecata fiindca mi-a placut. Dar, intrebarea mea este : daca mi-a placut cu toate ca m-a violat impotriva vointei mele, se mai poate numi viol? Mentionez ca sunt baiat.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt cateva probleme pentru care n-ar mai avea rost sa faci plangere penala si nici sa-l dai in judecata si anume:
-a trecut mult timp si nu mai exista urma violului;
-spui ca ti-a placut, asa ca nu s-ar prea putea numi viol;
-precis nu te-a violat in public, asa ca nu cred ca ai martori si n-ar fi condamnat;
-avand in vedere cele spuse mai sus ar putea sa-ti faca plangere penala pentru denuntarea calomnioasa si ai iesi mai rau.
P.S. In raspunsul meu am luat de buna situatia expusa de tine. Ma indoiesc ca este adevarata, de fapt sunt aproape sigur ca este o minciuna. Ti-am raspuns fiindca ti-am acordat prezumtia de buna credinta.

| MentaI explică (pentru Ioandelasal):

Multi copii sunt violati si foarte traumatizati, nu as putea sa fac astfel de glume, cred ca i-ar deranja destul de rau. Aici, fiind anonim, mi-am permis sa intreb. Nu aveam de gand sa depun o plangere ca stiu ca-i prea tarziu. Dar, vroiam sa stiu daca ma pot considera un om violat. Acum sunt fericit, bine ca sunt homosexual ca altfel cred ca eram sub rotile tirului.

| WhatheWow a răspuns (pentru MentaI):

Daca ati facut si sex oral si v-ati sarutat cu limba atunci nu se pune!

regis
| regis a răspuns:

Infractiunea de viol nu are legatura cu placerea. Una este sa iti placa, alta sa iti dai consimtamantul.

Răspuns utilizator avertizat
| AshWorld a răspuns:

Si eu trebuie sa mentionez ca esti un baiat care nu stie sa faca trolling de calitate. Si din cauza asta n-ai viata lunga pe TPU.

| HiperSoul a răspuns:

Cred ca da. Si in locul tau as anunta politia. A facut o crima si cu asta totul e spus.

| aLeXa_6208 a răspuns:

Dupa parerea mea, nu se mai poate numi viol..Acum fiecare cu parerea lui.