| Mindfulness a întrebat:

Am găsit un porumbel mort în camera, a intrat pe geam! Ce poate sa insemne acest lucru?

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Bro calmeaza-te! Nu exista zodii, vibratii, numerologie, vraji si alte chestii de genul. Exista doar calcul al probabilitatilor sau noroc chior sau ghinion. Viata nu este altceva decat un cumuli de factori pozitivi sau negativi. Si in functie de " norocul " tau ( health, looks, family and status) viata ta este decisa de cand te nasti.

10 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Tu aveai ceva anxietate? Ești prea afectat de cele mai mici lucruri, un overthinker.Nu mai căuta înțelesuri ascunse pentru orice lucru pe care îl vezi, ci ia lucrurile pur și simplu, nu îți mai fă scenarii nașpa care nu se vor adeveri niciodată.
Animalele mor oriunde nimeresc, asta e.Nu ai mai găsit animale moarte până acum? Îți garantez că vei mai găsi, iar data viitoare nu îți mai fă idei, ci aruncă la gunoi sau îngroapă.

| Mindfulness explică (pentru J0B0MAT):

Următorul cred că voi fi eu care voi fi găsit mort! Nu are legătură cu anxietatea,eu am anxietate fata de oameni,in rest nu mi frica de: șerpi,demoni, fantome, șobolani, de moarte, de boli, doar cu oamenii am eu probleme in rest nu mi frica absolut de nimic, poate de păianjeni laughing

| J0B0MAT a răspuns (pentru Mindfulness):

Dacă ai anxietate, asta se manifestă în cam toate aspectele vieții, e vorba de reacția pe care o ai în anumite situații.De exemplu în situația asta, în loc să îl iei și să îl atunci ca un om normal, stai și te gândești că aoleu ce înseamnă, că mor porumbei mulți și ți se rup balamalele de la pat. De la anxietate ți se trage și pun pariu că așa reacționezi la multe lucruri care ți se întâmplă, extrapolezi și îți faci mii de gânduri, în loc să îți menții calmul și să gândești logic, simplu.Am un porumbel mort, îl arunc, nu stau să mă gândesc de ce mor porumbeii pe lumea asta și să găsesc ce balama mi s-a mai rupt ca să o leg de simbolurile subliminale pe care mi le imaginez eu că ar putea exista.
Și da, poți fi găsit mort până la urmă dacă vei continua să te stresezi pentru orice nimic.Frica, anxietatea, stresul ăsta cauzat de overthinking îți afectează tensiunea, ritmul cardiac iar în timp astea duc la probleme cu inima, tensiunea, ajungând la avc și infarct. Cel mai bun lucru pe care îl poți face când dai de o problemă este să îți menții calmul, așa nu îți creezi singur alte probleme, iar în plus poți gândi clar pentru a lua cea mai bună decizie care să îți rezolve problema.

| wildthing a răspuns:

Nu mai da atentie la toate c@caturile. O pasare in agonie si din aceasta cauza, derutata, a considerat ca gaseste refugiu intrand pe geam in camera ta... unde s-a prapadit. Se intampla.

| Mindfulness explică (pentru wildthing):

Probabil că da, dar odată un motan mi s-a rahatit in fața ușii de la bucătărie și imediat mi s-a rupt patul, aseară din nou mi s-a rupt balamaua de la pat și azi vad un porumbel mort.
Mie îmi aduceau bafta de obicei porumbeii, dar e posibil sa fie o întâmplare.

| Dragobeta a răspuns:

Inseamna ca era inghetat de frig.

| Mindfulness explică (pentru Dragobeta):

Da,da! Era împăiatlaughing am lăsat eu geamul deschis la mine in camera și din camera mea s-a dus în altă camera. La mine e frig aproape ca afara, mori de frig! Am noroc că mai cumpar o aeroterma. Am centrala dar nu prea încălzește la mine in camera, in alta camera încălzește, de fapt e hol și e mai mic. La mine oricine moare de frig laughing
Eu sunt învățat, chiar mă spăl cu apa rece câteodată. Când dau de căldură ( de normalitate) mă ia naiba, tot transpir.

| Mindfulness explică (pentru Dragobeta):

Mor multi porumbei la mine pe strada, ii vezi morți pe jos.

| Cinic a răspuns:

Că ai un prumbel decedat in cameră laughing

| Mindfulness explică (pentru Cinic):

De obicei semnifica ceva, nu toți credem în superstiții dar e ciudat, la mine pe strada mor multi porumbei zac pe jos morți. Din ce cauză se întâmplă acest lucru? De câțiva ani mor pe capete in perioada asta porumbeii

| Cinic a răspuns (pentru Mindfulness):

Bro calmeaza-te! Nu exista zodii, vibratii, numerologie, vraji si alte chestii de genul. Exista doar calcul al probabilitatilor sau noroc chior sau ghinion. Viata nu este altceva decat un cumuli de factori pozitivi sau negativi. Si in functie de " norocul " tau ( health, looks, family and status) viata ta este decisa de cand te nasti.