Eu am atacuri de panica! De abia pot sa ies din casa, deci nu sunt genul sa recurg la așa ceva. Trebuie sa fii idiot și psihopat sa faci cuiva rău din răzbunare. Dumnezeu le face el pe toate sau karma sau ce o fi, nu noi!
Am o amica faina de pe aici și credea că pe ea vreau sa o...
Plictiseala frate ce sa faci! E greu sa îți faci sărbătorile singur neavând părinți.
Mulțumesc de fundă!
Nu scapi nici în coșmaruri de mine
Tu parcă țineai cu Georgescu la fel ca legionarii, mercenarii, rușii, ceea ce înseamnă că nu te afli printre cei mai raționali și civilizați oameni.
Nu țin cu Georgescu.
Sau mă rog, îi scuzai toate idioțeniile și îi luai apărarea în fața celorlalți. Dar ca un om cu atacuri de panica și agorafobie și ce ziceai că mai ai, nu stai foarte bine pe psihic. Iar mulți criminali nu au probleme psihice de genul demenței, schizofreniei.Îți trebuie doar o scânteie de nebunie ca să dai în cap cuiva care te supără sau să comanzi al doilea război mondial.
Nimeni cu agorafobie, anxietate generalizata nu sta bine pe psihic! Tu ești Lascon oricum și aia e penală.
Oamenii cu agorafobie nu sunt criminali, mai degrabă poți ajunge tu criminal decât unul cu agorafobie. Mulți sfinți pe aici! Sunt și criminali cu schizofrenie vorbești prostii! Cei mai mulți sunt psihopați dar sunt și cu schizofrenie.
Eu nu sunt sfânt, dar până la a fii criminal e cale lungă! Te pot scuipa între ochi in schimb! Fiind Lascon cu volanul pe dreapta îți înțeleg sensibilitatea.
Practic asta voiam să spun despre tine, ai zis-o perfect. I rest my case!
Tu o sa fii primul pe lista neagra
Așa de repede te dezici de presupusul tău comportament civilizat?
Era de așteptat, dar nu găsești pe nimeni mai rău decât mine, gen legionarii, mercenarii, pro-rușii? Stai, sigur că nu, ăștia sunt oamenii civilizați și raționali în concepția celor ca tine.
Te plictisești man ieși și tu cu o gagica cu cineva. Ești copil, daca mă vezi in realitate te sperii nu ai tupeu sa comentezi
Vezi-ti de viață ta
Nu țin cu Georgescu nu mai fii copil.
Parcă pe tine te speriau oamenii...
Dar stai liniștit, glumeam Nu e tare că poți spune orice, să ameninți, să lauzi criminalii, iar apoi să zici că glumești și e ca și când nu ai zis nimic.
Mai ieși și tu din casă, chiar dacă îți e frică.Nu e nevoie de pistol sau să scuipi pe ăia de votează diferit de tine.Majoritatea oamenilor nu sunt homofobi, legionari, criminali de război(deși știu că îți plac ăștia) și vei fi în siguranță.
Am spus de multe ori că sunt panicat de fel,dar când e de bătaie nu mai ma tem,dar așa dacă ies mă rupe îți dai seama agorafobia! Peste tot am menționat,și prin întrebările mele si de pe alte conturi ale mele! Am ieșit zilnic cu un tovarăș,vezi că eu nu stau in casa daca am cu cine sa ies! Eu și așa ies cu agorafobie,unora le e imposibil sa iasă cu tulburarea asta. Sunt și fricos dar daca mă enervezi trebuie sa te rogi daca ma deranjezi,dar așa sunt pașnic,nu mai daca te iei de mine. Îți spun frumos sa te calmezi și dacă nu o faci e grav!
Am spus de acest paradox,și medicul l-am întrebat si nu a știut ce să zică!
Pot fi și mega civilizat pot fi si altfel!
Nu a avut nimeni curaj să se bată cu mine unu la unu,sau pus mai mulți de aia am și anxietate eu am avut dispute aprige nu ca voi sa stau in casa sa mă uit la desene animate! Eu nu eram așa! Mi-am găsit și eu nasul,și eu am fost nasul pentru multi! Acum,de câțiva ani m-am cumințit,dar daca e de scandal nu dau înapoi că alți anxioși! Dar așa ca om sunt timid in viață de zi cu zi! Am avut altercații cu ciorile și de aia sunt așa!
Nu e vorba că mi frica dar tremur și nu vreau sa fiu văzut de toți sclavii că tremur pe strada și că sunt panicat,dar am și eu tratament și mi puțin mai bine.
Eu când eram mic eram bătăuș ( in școală gimnazială) și nu aveam adversar la bătaie și de aia sunt eu așa de încrezător chiar și cu cea mai urâtă forma de anxietate,am rămas cu acel orgoliu! Am și postat unele chestii că eram agresiv când eram mic și le rupeam la toți nasul. Și că deodată când am început să învăț bine la școală m-am schimbat radical,complet! Devenisem eu cel mai cuminte din clasa și unul dintre cei mai buni la învățătură,totul s-ar întâmplat brusc! Deci,nu ar trebui sa te mire că sunt capabil de orice că am postat peste tot,nu m-am ascuns, mi-am asumat tot aici,chiar și problemele de sănătate. Eu consider că am caracter fata de alții care sunt fake, sunt un om rău când sunt nervos, dur dar sunt și foarte bun la suflet și de treabă, dar cu cine trebuie! Eu nu sunt doar fricos eu sunt și foarte dur câteodată, nu e prea bine sa mă deranjezi
Exact ce ziceam la început, nu faci parte dintre oamenii cei mai civilizați sau raționali. Ești mai instabil și "capabil de orice" rău probabil.
Oamenii buni la suflet nu sunt doar uneori, nici nu sunt capabili de orice.
Nu îmi plac mie și nici cocalarii.
Probabil! Am devenit așa că unii oameni s-au comportat urat cu mine și mi-au făcut rău, e un mecanism de apărare. Dar sunt de treabă în general! Am chef de sarcasm azi, cu copiii evident.
Și cu mine s-au comportat mulți rău, foarte rău. Însă nu am devenit ca ei. Există mecanisme de apărare într-adevăr, dar fiecare reacționează diferit. Unii se transformă la fel în monștri, iar alții reușesc să treacă peste și să devină oameni mai buni.
Și eu sunt de treabă în general. De sarcasm am chef mereu, e modul meu preferat de a expune anumite idei pentru unii care nu vor să înțeleagă.
Pe tine nu te cheamă Luci?
Noi te cunoastem de aici, nu in realitate. Si la ce intrebari/raspunsuri ai aici, nu corespund cu lauda ta.
Pe TPU putem fi cum vrem. Cu trolli nu putem fi mereu civilizați.
Perfect. Te judecam dupa cum te expui. Ca necivilizat.
Mi se rupe mie de judecată
"Eu sunt prea civilizat"
si
"Mi se rupe mie de judecată" se cam bat cap in cap.
Inteleg ca si tu esti troll daca ti se rupe de comunitatea TPU.
Comunitatea asta e formata mai mult din trolli probabil te enumeri și tu printre ei! Puțini sunt serioși pe aici.
Cu trolli pot sa ma comport cum vreau eu nu te doare pe tine ce fac eu.
Deci, recunosti ca esti troll.
De ce probabil si eu? Care din raspunsurile mele sunt date in bataie de joc?
darrio2007 întreabă: